ا.و
عنوان :

بی قراری شدید کودک نه ماهه

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و ادب
خانم دکتر امیر علی متولد 29 مهر 98 هستن و ابتدا تا چهارماهگی کولیک داشتن و خیلی گریه میکردن
الان هم دوتا دندون درآورده ب تازگی و وقت شیر خوردن یه حالت گرفتگی بینی داره و خس خس
شب ها هم چند وقته با سرفه بیدار میشه و گریه میکنه و راحت نمیتونه بخوابه
سابقه رفلاکس نداشته و ممکنه شب تا صبح دو ساعت بیقرار باشه تکون بخوره و گریه کنه همش
شیر مادر میخوره و اشتهاش هم برای غذا خوبه هم شیر
سلام
خانوم دکتر خیلی نگرانم
اینکه بینیش حالت گرفتگی داره و خس خس میکنه سینه اش فقط هم تو خواب
اصلا خواب خوبی نداره
شب تا صبح شاید 50 بار بیدار میشه و گریه میکنه

عزیزم علایمی که میکین به نفع رفلاکس پنهان هست

اخه قبلا رفلاکس نداشته
ممکنه یهو رفلاکس بگیره؟
هیچ کدوم از علایم رو تا چند هفته پیش نداشته

چون شیر خودتونو میدین باید نکاتی که میگم رعایت کنین،اول سرشو موقع شیر دادن با زاویه ی 60درجه بالا نگهدارین،شیرو با حجم کم و دفهات زیاد باید بدین

جای هیچ نگرانی وجود نداره چون رفلاکس اگرم باشه تا 12ماهگی بهتر میشه

خوابیده شیرمیدم ممکنه تشدیدش کنه؟

چون من از نزدیک کوچولوتونو ندیدم فعلا درمان شروع نمیکنم،اگه علایمش با نکانی که گفتم خوب نشه مجبوریم دارو شروع کنیم

اگه علایمی کهدمیگین ادامه دار باشه بیزحمت پودر اسرامپرازول تهیه کنین و نصف ساشه رو هرروز صبح قبل از شیردهی بدین به کوچولوتون

از دادن غذاعای آلرژن هم خودداری کنین،شاید اصلا آلرژی داره که بیقرار میشه

عزیزم رفلاکس از وقتی به دنیا میاد تو همه ی ما بوده وممکنه علامتدار نبوده وتازه تازه داره خودشو نشون میده،اصلا خوابیده شیر نباید داد،با زاویه سرشو بالا نگه میدازین و شیر نیدین،با حجم کم و دفهات زیاد،حتما اروغ هم بکیرین.