ه.خ
عنوان :

یبوست نوزاد

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام ارادت
من ی پسر 17 ماهه دارم که به علت بیماری هیرشپرونگ، 2 ماه پیش جراحی روده انجام دادن و اون بخش روده که عصب نداره رو بریدن
در حال حاضر این داروها و شیر خشک رو مصرف میکنه:
-ایروکاست 5 میلی گرم
-نیزوپرد 5
-بایولاکت
-قرص فولیک اسید
-شربت زینک
-شیر خشک الکر
-پوره 4
دکتر گوارش تشخیصش اینه که آلرژی داره
همچنین دچار التهاب خفیف رودست
هچنین تنبلی روده
از موقعی که جراحی شده هر چند روز ی بار دچار یبوست میشه و بالا میاره و بوی مدفوعش بد میشه و خیلی کم کم دفع میکنه
چند روز چیزی بهش نمیدیم جز اینکه سرم وصل میکنن براش تا مواد مورده نیاز بدنش تامین بشه همچنین داروی انتی بیوتیک تو سرمش میریزن
تو این مدت چیزایی که خورده کم کم دفع میشه دوباره مرخصش میکنن
دوباره خوب میشه چند روز خوبه باز دچار یبوست میشه
به همین مموال
میخواستم ببینم چه دارویی پیشنهاد میدین تا وقتی دچار یبوست میشه بهش بدیم که دفعش راحتتر صورت بگیره؟
مثلا روغن کرچک خوش طعم بدیم اشکال داره؟

سلام وقت بخیر
عزیزم ببینین زمان زیادی از جراحی کوچولوتون نگذشته و ترمیم محل جراحی زمانبره. و حتما به محض اینکه استفراغ و اسهال یا مدفوع بدبو داشت باید ببرینش بیمارستان و از عوارض جراحیشه.
.
سه علت واسه یبوست بعد از این جراحی هست که رایجترین علت درد حین دفعه که مانع دسشویی رفتن کوچولوتون میشه و باعث میشه باز خودشو نگه داره و بیشتر مدفوع جمع بشه و بازم بیشتر احساس درد کنه

بهتره پزشک جراح بررسی کنه که روده تنگ نشده باشه
و در نهایت بهترین دارو برای رفع یبوست پیدرولاکس هست اما حتما با مشورت پزشکش

به هیچ وجه ملین هایی مثل کرچک و سنا بهش ندین

این دو ماه رو کلا از هر 5 روز 4 روزشو بیمارستان بودیم
دکتر جراحش بهمون گفته بچه شما دیگه کاره جراحی نداره باید تحت نظر دکتر گوارش باشید،
طوری شده که اینسری که رفتیم بیمارستان دکتر گفت بچتون تا بالا میاره نبارینش بیمارستان
الان رنگ مدفوعش سبز شده و خیلی بد بوعه
استفراغ میکنه مرتب
خیلی بی حال شده
فقط بهش اب نبات میدیم که قندش نیوفته
هر سری هم همینجوری میشه میبریمش
زمانایی هم که خوبه کلا اسهال داره طوری که پوست پشتش کامل رفته و خون میاد از پوستش
دیگه از دکترش نا امید شدیم کاره خانومم فقط شده گریه

بله متوجهم ولی این جراحی و برداشتن بخشی از روده شاید چندسال زمان ببره تا به حالت عادی برگرده

باید صبور باشید
برای مواقع اسهال از پودر پلانتاژل استفاده کنین نصف پاکت

برای یبوست در صورت لزوم پودر پیدرولاکس

🙏