م.ش
عنوان :

مدفوع کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام مدفوع پسرم چند روزه به رنگ خردلی هست . 15 ماه دارد .آیا مشکلی وجود دارد ؟

به پسرتون اخیرا غذای جدیدی ندادین؟
رنگ پوست و چشمشون تغییری نکرده؟

خیر تغییری نداره . چیز جدیدی به غذاش اضافه نکردم فقط ادویه زردچوبه و فلفل و اینارو . شیر خشک میخوره . بیشتر به جای غذا سرلاک گندم و عسل و میوه میخوره .

به نظر مورد مهمی نیست،اگه ادارش قرمز شد یا رنگ پوستش تغییر کرد یا طول کشید ازمایش مدفوع و ادر ار بدین

🙏