ف.م
عنوان :

مشکلات مربوط به پوست

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر عزیز
گلشید جان من حدود ده سال هست که مشکل اکنه و جوش صورت دارم خیلی درمان هارو انجام دادم و پزشک های مختلفی را امتحان کردم و کامل ترین درمانی که انجام دادم راکوتان بود که 230 عدد خوردم و پزشک تا ماهی یک عدد رسوند و بعد قطع کرد ولی متاسفانه بعد از یک سال دوباره صورتم جوش زده. گلشید جان من بعد از راکوتان چشمام ضعیف تر شده و اینکه شبها خیلیییی چشمام تار میشن.ایا علت راکوتانه؟ انقدر که همه از عوارض این دارو میگن واقعا ادم میترسه.ایا واقعا عوارضش بعده یه مدت به حالت نرمال برمیگرده؟
در حال حاضر تحته نظر پزشک در حال مصرف 40 عدد داکسی سایکلین روزی یک عدد.پانژل و کترل و صابون تی تیری کیوپ هستم.ضد افتابم ویچی هست و از ژل کامان هم استفاده میکنم.
ضمن اینکه تقریبا دوماه پیش به علت کیست تخمدان قرص سیپروتون خوردم و الان پریودم نامنظمه و اینکه پزشک زنان بهم گفت جوشات ربطی به کیستت نداره!
دکترجان من اغلب هم مشکل دفع و یبوست دارم البته با درد نیست ولی دفعات دفعم خیلی کمه گاها دو سه روز یکبار هم میشه حتی به هفته هم میرسه
دکتر جان من بروجن هستم و برای دکتر خوب به اصفهان مراجعه میکنم.
و اینکه من از ماسک بنتونیت
ماسک خاک رس و لیمو نعنای فریمن
حنا و گلاب
هم استفاده میکنم
گلشید جان لطفا یه ابرسان خیلی خوب و یه ابرسان قیمت مناسب و خوب هم بهم مهرفی کن اگرکه فکر میکنی نیاز هست.
و اینکه نظرت رو راجعبه به لاین تی تیری اوریفلیم و بادی شاپ بهم بگو و برندهای بایودرما و آندرتوئنتی اینکه تاثیرشون روی جوش بهم بگو
ببخشید ک پرحرفی کردم ولی خاستم که همه شرایطمو برای مشاوره دقیقتر بدونید

سلام گلم
صورتت رو با چی اصلاح میکنی؟
پوسته های صورتت برای استفاده از کترل هست یا قبلش هم به همین شکل بود؟
این داروهایی که گفتی رو چند وقته مصرف میکنی؟ چون حداقل یک تا 3 ماه این جوش ها زمان میبره تا درمان بشه و به نظرم پزشکتون درمان خوبی پیش رو گرفتن
شما باید بدونید که حتی رواکوتان هم درمان قطعی جوش نیست و احتمال اینکه جوش صورت بعد از قطع دارو برگرده وجود داره.
ایا تست دمودکس انجام دادید عزیزم؟
برای تی تری از نظر من بادی شاپ از همه بهتره.
برای اب رسان هم هیسه اک اوریاژ رو توصیه میکنم.

عزیزم من صورتم رو به ندرت شیو میکنم چون کلا موهای کمه ولی گاها با تیغ اصلاح صورت شیو میکنم.نه بعد از مصرف کترل و پانژل پوست پوست شده.داروهارو دقیقا 20 روز هست که مصرف میکنم ولی قبلا هم مصرف کرده بودم و بعد از قطعه دارو پتاسفانه دوباره جوشهام برمیگشت.خیر تست دمودکس انجام ندادم.شما مرکزی میشناسید اصفهان که معرفی کنید بهم؟و اینکه واسه جای جوشها و منافذ باز بهترین درمان پیشنهادیت که مناسبه پوستم باشه چیه
گلشید جان من واسه تاری دیدم و مشکله و دفعم و نامنظم شدن پریودم چیکار کنم؟
از نظر شماهم مشکله هورمونی و کیستی یا خونی ندارم؟

عزیزم برای دمودکس جایی رو در اصفهان نمیشناسم ولی میتونم یراتون بپرسم و بهتون اطلاع بدم. شاید مشکل شما از دمودکس باشه.
برای من باز بیشتر آر اف فرکشنال جواب میده عزیزم و برای جای جوش هاتون هم همین لایه بردارها خوبه و البته که آر اف فرکشنال هم تا حدی موثره اما بهتره که روی جوشهای فعال زده نشه.
برای تاری دید احتمالش هست که از خشکی چشم باشه، مدتی از اشک مصنوعی استفاده کنید ببینید بهتر میشید، مثل ارتلاک ادونسد.
برای مشکل دفعتون هم باید یک رژیم غذایی غنی از فیبر داشته باشید و لایف استایلتون رو عوض کنید، قطعاً پیاده روی خیلی موثر خواهد بود.
نامنظم شدن پریودتون هم علل مختلفی میتونه دشتته باشه
اضافه وزن نداشتید اخیراً؟

عزیزم از ارتلک استفاده کردم ولی تاثیری نداشت.نه من همیشه مشکل دفع رو داشتم.گلشید جون من کیست تخمدان داشتم قرص سیپروتون خوردم ک پریودم بهم ریخته
یک دوره سیپروتون خوردم و بعدش تقریبا 3 دورس که پریدم بهم ریخته

عزیزم قرمزی سوزش و یا خارش هم چشمهاتون داره؟
پس احتمالاً موتیلیتی (حرکات) دستگاه گوارشتون پایینه. کارمند هستید؟ بیشتر اوقات میشینید؟

عزیزم شاید یک دوره سیپروترون براتون کم بوده وً باید ادامه میدادید. پزشک گفت یک دوره استفاده کنید فقط؟

سوزش و خارش به ندرته ولی چشمام خیلییی زیاد و زود به زود قرمز میشن مخصوصا بعد از خواب و بعد از ارایش
نه گفتن بعده دارو برم که نتونستم برم
اخه من اصفهان نیستم بروجنم
بله اغلب نشسته هستم و تحرک بدنیم پایینه

عزیزم پست آخر رو بخون
اون قطره چشمی بتادین به کار شما میاد جهت رفع التهاب و حساسیت چشمتون

خب دقیقاً یکی از علل تحرک پایین روده ها که منجر به یبوست میشه بی تحرکی شماست و تا این مورد رو برطرف نکنید این مشکل همیشه با شما خواهد بود

گلشید جان من ارایشمو با دستما گرطوب پاک میکنم و با ژل کامان میشورم و وزی دوبار هم صابون کیوپ میزنم.
این مواردی که گفتم مشکلی ندارن؟

من توصیه نمیکنم از دستمال مرطوب استفاده کنید
میسلار واتر انتخاب بهتریه

گلشید جان من فکر میکنم ویتامین A بدنم کمه که هم جوش میزنم هم چشمام تو شب تاره.توی ازمایش خون قابل تشخیصه؟ راه تشخیصش چیه؟ قرص یا مکملی برای جبرانش هست که شما معرفی کنید؟

بله عزیزم در ازمایش خون میتونید این مورد هم لحاظ کنید.
بله مکمل های ویتامین A در داروخانه ها موجود هستن

🙏