بازگشت به لیست سوالات
ر.ا
عنوان :

پارگی رباط صلیبی

متخصص ارتوپدی
سلام اقای دکتر من کاراته کار هستم و حدود یک سال پیش رباط صلیبی زانو چپم 80درصد پارگی داشت که دکترم جراحی نکردن و یک زانو بند سفارش دادن تا استفاده کنم اما من ناپایداری و توی زانوم احساس میکردم به خاطر همین سه تا تزریق ازون داخل زانوم انجام دادم ناپایداری کم تر شد اما همچنان ناپایدار بود تا امروز که دوباره با دویدن زانوم پیچید و دقیقا همون دردی که یک سال پیش داخل زانوم پیچید دوباره حس کردم اما زانو بندم پام بود اما هم درد دارم هم یکم راه رفتن سخته ممکنه دوباره اسیب. دیده باشع

سلام . اگر ورزش رزمی را بصورت حرفه ای یا مداوم انجام میدهید و همچنان قصد ادامه ورزش را دارید حتی به فرض ناکامل بودن پارگی رباط صلیبی باز هم کاندید جراحی آرتروسکوپی هستید . قبل از انجام هرگونه جراحی نیاز به توقف موقتی ورزش ، استراحت نسبی به زانو ، استفاده از دستشویی فرنگی و انجام ام آری آی مجدد دارید . تصمیم گیری نهایی با توجه به نتیجه ام آر آی جدید و معاینه مجدد دوهفته بعد از سانحه می باشد . اما بصورت کلی در افراد جوان ورزشکار انجام عمل جراحی ارجح است چراکه از عوارض طولانی مدت و ماندگار همچون آرتروز زودرس زانو کاسته و در صورت بازتوانی و فیزیوتراپی خوب قادر به بازگشت به ورزش در سطح قبلی خواهید بود .




سوالات مشابه


دندان درد

با سلام مادر من 4دندونش رو برای گذاشتن دندان ثابت (بلیج)تراش دادند و یک هفته میشه که درد داره تا دندونش اماده بشه ایا این طبیعی هس بیشتر لثه هاش هستن باید چیکار کنه

دندان درد

من به دندان پزشکی مراجعه کرده ام او بعد از زدن آمپول بی حسی دندانم را نکشید و بلافاصله لثه ام ورم کرده وبا گذشت سه روز ومصرف آنتی بیوتیک نه درد دندانم ساکت شده ونه ورمش کم شده است من باید چه کنم؟

دندان درد و درد فک

اخرین دندان پایین ، سمت راست پوسیدگی دارم . یک هفته ای هست که دردش به فک ، گلو و هر از گاه گوشم میزنه. چکار بایستی کنم؟ کمی از لحاظ مالی مشکل دارم و منتظر دریافت حقوقم هستم. ایا میتونم بکشم ؟

وزوز گوش و دندان سیاه شده..

سلام.. وقت بخیر. آقای دکتر بنده 33 ساله هستم. 11 سال پیش دندان 6 فک پایین رو عصب کشی و با ترکیب آمالگام و کامپوزیت پر کردم. بعد از دو سال دندان ترک خورد و کنارش روی لثه آبسه ای به وجود اومد که هر از گاهی بزرگ میشد و دکترم برام پنی سیلین می نوشت و کوچیک میشد. الان چند سالی هست که اون دندان، نصفه و سیاه شده و اون آبسه هم در یک اندازه مشخص باقی مونده. راستش از کشیدن دندان می ترسم واسه همین گذاشتمش که بمونه. اما مشکلی که الان دارم اینه که از مهر 95 یک شب از خواب پاشدم و گوش راستم که سمت همون دندان هست حالت کرختی و خواب رفتگی داشت.. بعد از نیم ساعت، کرختی از بین رفت ولی صدایی مثل آبشار توی گوشم پیدا شده بود. دکتر گوش و حلق و بینی رفتم، MRI و ABR و سنجش شنوایی و آزمایش خون انجام شد.. پاسخ ها رضایت بخش بود و فقط 5 درصد کاهش شنوایی داشتم که دکتر گفت اون وزوز نمیذاره درست بشنوی. بی خیالش شدم و با وزوز ساختم.. تا اینکه الان چند ماهه وزوز بیشتر شده و شنوایی گنگ تر و اون آبسه سفت تر. از ذهنم گذشت نکنه ارتباطی بین این دندان سیاه شده و وزوز و کاهش شنوایی هست.. گفتم با جنابعالی مشورت کنم. ببخشید که طولانی شد.. با تشکر.

لمینیت

سلام خسته نباشید ببخشید من 17 سال دارم و فاصله دندانی خیلی زیادی دارم کاملا جای 2 تا دندونام خالیه که اصلا در نیومده میخواستم لمینیت کنم ولی سنم کمه میترسم بعد ها به مشکل بر بخورم نظر شما چیه؟! خیلی ممنون...