ف.ج
عنوان :

کک مک، پوسته شدن ناخن، ریزش موی شدید

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام خدمت دکتر ارجمند
1. دکتر من در ناحیه صورت از زیر چشم تا روی گونه و در بقیه نواحی دارای کک مک هستم از کرم های درمانی اوریاژ استفاده کردم نتیجه نگرفتم.و احساس میکنم دور دهانم بیش از پیش تیره شده.از خط خنده تا پایین نزدیک به چانه
2. پوست روی ناخنهایم بلند میشود که بسیار ازار دهنده است
3.تقریبا یک سال و پنج ماه است که از زایمانم میگذرد و نزدیک به 9 ماه است شیردهی ندارم اما ریزش موی شدید پیدا کرده ام.دست که به موهایم میکشم هم مو ریزی دارم

1- لیزر کیوسوئیج
2- آزمایش و امولینت
3- مکمل و تونیک و مزوتراپی

🙏
دکتر عزیز چه آزمایشی باید انجام بدم
با چه عنوانی؟
چه مکملی باید بخورم؟