م.س
عنوان :

سیپروفلوکساسین و بی حسی دست و پاها

متخصص ارتوپدی
خسته نباشید ببخشید من بیست و دو سالمه و به علت عفونت سیپروفلوکساسین مصرف کردم و بعد از چند روز دستام سوزن سوزن شد به دکترم اطلاع دادم گفت اهمیت نده و کامل مصرف کن بعد اتمام دارو الان دچار بی حسی دست و پا ها شدم و گاهی درد دارم اینجا دکتر خوب نداریم توی شهرمون لطفا راهنمایی کنید برای رفع مشکل چکار کنم،ممنون میشم کمکم کنید
رفع میشه ؟

با سلام.
از عوارض دارویی ممکنه پارستزی یا همان گزگز اندام باشه که گاهی به صورت درد هم خودش رو نشون میده. ولی معمولا با قطع دارو ظرف چند هفته برطرف میشه. عمدتا زیر 6 هفته. با این حال حتما با یک پزشک مغز و اعصاب هم مشورت کنید و در صورت صلاحدید نوار عصب و عضله انجام بدید.
در مجموع نگران نباشید. این مشکل عمدتا خود به خود برطرف میشه. اگر ظرف 1 ماه برطرف نشد به پزشک مغز و اعصاب مراجعه کنید. اگر گزگز و درد باعث اختلال خواب میشه شب ها یه قرص گاباپنتین 100 یا پره گابالین 75 با شام بخورید.
موفق باشید.

الان نزدیک به دوهفته از قطع دارو میگذره،و اینکه فراموش کردم بگم گاهی مشکل بلع دارم و کلا احساس بی حسی عضلات صورت هم داشتم که برام امپول ضدحساسیت زدن تاثییری نداشت...الان پس گفتید نگران نباشم قابل حله بعد از گذشت مدت،خیلی ممنون متشکرم از توضیحاتتون