ح.ب
عنوان :

یبوست و عدم خارج شدن باد شکم بعد از زایمان

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام وقت بخیر . خانمم هفتم بهمن زایمان طبیعی داشتند چند روزی هست دل پیچه و یبوست شده اند و نمی تواند حتی باد معده از خود خارج کند .
آیا این موضوع طبیعی هست یا باید به پزشک مراجعه کند ؟ چرا دارویی می تواند استفاده کند . منیزیم استفاده کرده ولی به نظر من بی اثر بوده

سلام
اگر توانایی دفع گاز ندارند،حتما به پزشک مراجعه کنند زیرا ممکن است انسداد روده باشد.
ولی اگر گاز دفع میشود،شربت منیزیم یا MoMرا یک لیدان مخلوط با اب تازمانی مصرف کنند که یبوست برطرف شود،یا اگر شیاف بیزاکودیل در داروخانه پیدا کردید مصرف کنید،در ادامه هم چون یبوست در دوره بعد زایمان به علت شیردهی شایع است،مصرف میوه و سبزی فراوان و مصرف مایعات فراوان داشته باشند،میتوانند از شربت انجیر که در داروخانه ها موجود است هم استفاده کنند.

چه متخصصی مراجعه کند

جراح عمومی باشه بهتره،اگه نه همون پزشک اورژانس در مرحله اول خوبه

از پماد هموریئد استفاده کند اشکال نداره برای شیر دهی
🙏