ه.ص
عنوان :

گودی و سیاهی زیر چشم ، منافذ باز روی بینی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر خسته نباشین برای رفع گودی و سیاهی و منافذ بینیم چه درمانی میتونه مؤثرتر باشه؟
کلا خیلی از درمان های غیر اصولی میترسم و وسواس دارم و نمیخوام عوارض داشته باشه 39 سال دارم
مرو تراپی حدودا یکسال و نیم پیش انجام دادم و لیزر البته برای کل صورت لیزرو انجام دادم برای لیفت و جوانسازی ممنون

با سلام و احترام
بهترین درمان برای رفع گودی و تیرگی زیر چشم در سن شما استفاده از مزوتراپی روشن کننده کربوکسی تراپی و پی ارپی است
و در مرحله اخر تزریق ژل
در مورد منافذ بینی لیزر سی او تو بسیار کمک کننده است

خیلی ممنون از راهنماییتون شما فقط در کلینیک بهروز ویزیت میکنین؟ چطور میتونم ازتون وقت بگیرم؟
🙏

بله لطفا با شماره 02122575757 در ارتباط باشید

🙏