ف.ا
عنوان :

رفلاکس و بی خوابی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و خسته نباشید
نوزاد 50 روزه ای دارم که بخاطر کولیک انواع داروهارا طبق دستور پزشکان مختلف به بچه دادم و جوابگو نبود، اواخر پدی لاکت را شبها 5 قطره میدادم که تا حدودی افاقه میکرد اما نه به طور کامل ، برای بی خوابی و بی قراری های زیاد دوباره به دکتر مراجعه کردم و دکتر برای بچه زینو کولیک و کولیف تجویز کردن و من عنوان کردم که احساس میکنم بچه رفلاکس دارن و ایشون گفتن نه بخاطر پرخوریِ بچه هست که بالا میاره ، چون وزنش الان تو 50 روزگی 5کیلو 800 گرم هست ، و گفتن زیاده و اصلا علائمی از رفلاکس وجود نداره، اما بچه من تو خواب بعد شیر خوردن همش درحال مزه مزه کردن هست و خوابش بسیار کم و شبها بی خواب، بعضی مواقع برگشت شیر داره اون هم به مقدار خیلی کم ، تو خواب یهو میپره و مدام دستاشو به صورتش میکشه و کل خوابش شاید یک ربع باشه و نه بیشتر ، گاهی اوقات حین شیرخوردن سرشو میکشه و دوباره شیر میخوره ولی با گریه من طبق تجویز یکی از دکتر ها بهش هر 12 ساعت رانیتیدین میدم یک سی سی که احساس میکنم یک مقدار آروم ترش میکنه اما رو خوابش هیچ تاثیری نداره، من اصلا لبنیات و مرکبات نمیخورم ، من میخاستم زانتاک تهیه کنم و بهش بدم ولی نمیدونم اینکارو بکنم یا نه ! آقای دکتر ما واقعا از بی خوابی و بی قراری بچه ناراحتیم و غصه میخوریم چون احساس میکنیم برای خودش هم خوب نیست ، ممکنه کمکمون کنید؟؟؟ باتوجه به اینکه من هرکاری کردم موفق نشدم از شما وقت بگیرم که ویزیت حضوری بیارم بچه رو!
ممکنه بگید که آیا اینها علائم رفلاکسه یا نه ! و اگه هست چه دارویی بدم ؟؟ و برای بی خوابی هاش چکار کنم و چه دارویی بدم؟؟
واینکه برای کولیک همون کولیف و ادامه بدم یا تغییر بدم دارو رو؟ و اگه تغییر بدم چی بدم؟؟ آخه وقتی میخوره هی به خودش میپیچه و گریه میکنه

سلام کودک ریفلاکس پنهان یا عدم تحمل لاکتوز شیر دارد
رعایت کامل شرایط,انتی ریفلاکس
تست مدفوع برای کلپروتکتین و اسیدیته و قندهای احیا کننده
سونوگرافی ریفلاکس
قطع پدی لاکت و کولیک از و آدوکید کید

ماساژ شکم
قطره لاکتاز ادونس یا ایزی کول روزی سه بار همراه شیر مادر 6 قطره
قطره بایو گایا روزی یک بار 5 قطره
مخلوط نبات سفید . افشره نعناع 5 قطره و آب ولرم یا شیر روزی 3 بار

در نهایت اگر بعد از 5 تا 7 روز هنوز کودک بی قرار باشد از زانتاک روزی,دوبار 1/5 سی سی و بکلوفن 10 میل شب ها 1/8 قرص میتوانید استفاده کنید