پ.خ
عنوان :

اسهال

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر . پسرم یکسال و 35روزه است.قبلت ریفلاکس داشته که درمان شده.شیر مادر میخوره.الان 5 روزه که اسهال داره و اطراف مقعدش قرمز و به صورت کهیر شده .قرص یوموگی میخوره ولی تاثیری نداشته تا الان. لبنیاتم بهش ندادم خودمم نخوردم پماد فنی توئین و زینک اکسید هم استفاده میکنم ولی همچنان تاثیری نداشته .لطفا منو راهنمایی کنید اگر لازم هست بیام مطبتون

سلام باید به مدت یک هفته شیرتان را ندهید چون به لاکتوز شیر شما حساس شده به جای ان شیر ببلاک ال اف بدهید و ابنیات اصلا نخورد شربت مترونیدازول هر 8 ساعت 2 سی سی بدهید

🙏