ع.م
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر.
دختر من دقیقا سه ماهشه.
سه هفته پیش رفلاکس گرفت طوری که از بینی و دهان برگشت شیر داشت هم شیر خودمو هم شیرخشک که ببلاک کامفورت به صورت کمکی بهش میدادم. شما بهش موتیلیوم هر 8 ساعت با نکسیوم یک چهارم صبح و شب دادید.
شیر خشکشم ببلاک ای آر کردم .
خیلی خوب شده بود.
الان دو سه روزه دوباره شیر خودمو ک میخوره با وجود این داروها بالا میاره ولی شیرخشک رو نه .
خیلی ناراحتم که شیر خودمو نمیتونم بدم .باید چکار کنم شیر خودمو؟ در صورتی که الان دو ماهه لبنیات و سالاد و سبزی خامم نخوردم؟؟
ببلاک ای آر بهتره یا بیومیل ای آر ؟؟ چون مدفوعش خیلی چسبناک شده با ببلاک.
و اینکه شیر خشک چند ساعت یکبار و چند میل باید بهش بدم؟
شیر خودمو نباید بهش بدم؟؟

سلام شیر خودتان را دو ساعت بک بار بدهید و شیر خشک بیومیل ای ار روزی 3 تا 4 بار هر بار 60 سی سی بدهید اگر استفراغها زیاد است موتیلیوم را روزی 4 بار بدهید