م.آ
عنوان :

مصرف دی اچ ا

متخصص بیماری های کودکان
سلام و عرض ادب ممنونم از پاسخگویی شما .دکتر من قبلا خدمت شما عرض کردم دخترم به علت رفلاکس شیر و مایعات در گلویش میپرد عکس از مری با بلع باریوم هم گرفتیم و مشکلی نبود و من مجبور هستم شیر خشکش را با لعاب برنج مخلوط کنم تا حالت غلیظ داشته باشه طبق فرمایشات شما که لعاب را به خاطر مضراتی که داره منع میکنید شیر را به چه صورت غلیظ کنم ؟و اینکه قطره دی اچ ا را با چه دوزی بهش بدم؟چند سی سی و به چه مدت؟ واینکه با فولیک اسید و قطره اهن و داروهای رفلاکسش تداخلی ندارد؟

سلام
دی اج آ روزی 5 قطره و تداخلی با سایر دارو ها ندارد ولی همزمان با ا و دی مصرف نکنید
برای غلیظ کردن شیر از آرد برنج با آرد جوانه جو دوسر و یا کمی,بیشتر پودر شیر بریزید کافی است

🙏