پ.م
عنوان :

جواب ازمایش

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر خسته نباشید براتون عکس مدفوع دخترمو فرستاده بودم نیلماه توکلی که خون داشت با وجود رژیم غذایی شدیدی که دارم که هیچ چیز حساسیت زا و لبنیات و ماهی و ..... نمیخورم سه تا ازمایش گفتین بده که شاید به شیر خودم حساسیت داره الان جواب ازمایشش اماده شده براتون میفرستم ازمایش قبلیش wbc 3-4 و rbc 3-4 بود
داروهای رفلاکسشم 2شنبه 2هفته میشه که میدم ولی بازم هرچند وقت به شدت بالا میاره بعضی وقتا دارویی که میدم بعد 10 دقیقه بالامیاره با اینکه با فاصله از شیر بهش میدم در این مواقع باز بدم بهش یا همون مقداری که خورده کافیه؟ دیشب دوباره بالا اورد تو خواب پشت بینیش انگار گیر کرده بود که هنوزم کامل خوب نشده قطره زدم و با فین گیر تمیز کردم یکم ولی خیلییی اذیتش کرد

سلام بله کودک آلرژی به شیر مادر دارد و تا زمانی که شیر میدهید داروها را تمدید کنید و از مسکن ها استفاده کنید
اگر قبل از 20 دقیقه دارو را استفراغ کند باید تکرار شود