ه.ا
عنوان :

جراح چاقی

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام دکترجان لطفا لطفا یه جراح چاقی کار درست معرفی کن، فقط تو کارش خرفه ای باشه لطفاً

سلام عزیزم
قد و وزنتون چقدره؟
چه جراحی مد نظرتونه؟
بای پس؟ اسلیو؟

سلام دکتر روزبخیر من اطلاعی در مورد نوع عملهای جراحی چاقی ندارم و نمیدونم چه عملی برای من مناسب هستش من قدم 171 و وزنم 115 لطف بهم کمک کنید خیلی ب شما تو دایرکت پیام دادم امامتاسفانه بعلت تعدد پیام در دایرکتتون تا حالا از شما جوابی نگرفتم ، من فقط شمارو تو پیج های اینستاگرام قبول دارم وگرنه خودتون تبلیغات گسترده تو این زمینه رو میبینید واقعاً نمیشه اعتماد کرد
🙏

گلم. اول از همه بهتون بگم که من پیشنهادم به شما رژیم غذایی در کنار ورزش هست.
میدونم کار سختیه و کم کردن اضافه وزنی که دارید زمان میبره، اما باور کنید چند کیلو که کم کنید انقدر انگیزه و اعتماد به نفس میگیرید که خودتون مصمم تر میشید.
عوارض جراحی متاسفانه زیاده.
پوستتون شل میشه، موهاتون میریزه، در خیلی از مواقع برگشت پذیره و در صورتیکه رعایت نکنید دوباره برمیگرده (مثل روش بالن گذاری)
شما جوونید و میتونید وزنتون رو پایین بیارید.
اما باز هم اگر اصرار دارید... چشم. پزشک هم بهتون معرفی میکنم.

آخه دکترجان عزیزم بارها شده رژیم گرفتم چه زیرنظر پزشک و چه خودم اما اصلا تو این قضیه موفق نبودم یا برگشته یا خیلی کند کم کردم ، حقیقتاً دیگه از بحث رژیم واقعاً خسته و ناامید شدم ، و شرایط کارمم جوری هست ک اصلاً نمیتونم مداوم برنامه ی ورزش و داشته باشم نهایتا دو تا سه ساعت در ماه ک اونم درواقع اصلا ب حساب نمیاد و هیچ تاثیری میشه گفت نداره ، عزیزدل میدونم عوارض جراحی کم نیست اما اگه بشه میخوام ی مشورتی با پزشکی ک کارشون این هست و تجربه ی زیادی تو این کار دارن داشته باشم و راهکار ایشون رو هم جویا بشم و در نهایت ی تصمیم نهایی بگیرم

عزیزم راجع به این پزشکان تحقیق کن:
شاهین جمیلی
سعید صفری
رکسانا آتشیان

محبت کردی چشم حتما بررسی میکنم
🙏

اسم این پزشکان رو از دوستم که خودشون متخصص بیهوشی هستن گرفتم عزیزم که گفتن جزو بهترین ها هستن
امیدوارم به نتیجه مطلوب برسی