M.M
عنوان :

مشکلات هورمونی

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانوم دکتر عزیز،من دوران پریود از لحاظ روحی به شدت بهم میریزم،از طریق صفحه شما متوجه شدم میشه کنترلش کرد؛ممنون میشم دارویی بهم معرفی کنید که کمکم کنه.

سلام عزیزم
صبح بخیر
بسته به این که چه علائمی داشته باشید، از جمله بی خوابی، علائم افسردگی، بی اشتهایی و ... میشه براتون دارو تجویز کرد. اما تجویز دارو چون ممکنه از دسته ضد افسردگی ها باشه باید توسط متخصص تجویز بشه و ما مجاز به تجویز دارو نیستیم.
اگر صرفاً ضد درد بود ما میتونستیم کمکتون کنیم

سلام صبح بخیر خانم دکتر،میشه لطفا راهنمایی کنید متخصص چی برم؟و اینکه امکانش هست متخصصین زوپ دارو تجویز کنن؟
چون شهر کوچیکی زندگی میکنم و راستش دکتر خیلی خوبی سراغ ندارم.

سلام عزیزم
متخصص مغز و اعصاب یا زنان میتونن بهتون کمک کنن
متاسفانه متخصصین زوپ نمیتونن دارو تجویز کنن چون این داروها نیاز به نسخه داره و حتی اگر به شما اسم دارو رو بگن شما در تهیه اون دارو در داروخانه با مشکل مواجه میشید عزیزم

🙏
ممنون خانم دکتر هم برای مشاوره هم برای پیج مفیدتون

خواهش میکنم عزیزم
ویتامین ای هم میتونه براتون مفید باشه
Vitamin E