ر.س
عنوان :

تداخل دارویی سیپروترون کامپاند و عوارض آن

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و سپاس
آیا مصرف سیپروترون کامپاند برای مدت طولانی (بیش از یک سال) ممکن است عوارضی از جمله عارضه حساسیت و خارش پوستی ایجاد کند؟ مصرف همزمان با فروس سولفات می تواند تداخل دارویی داشته باشد یا باعث خارش پوست دست و پا شود؟ مصرف کلماستین هم زمان با فروس سولفات و سیپروترون کامپاند چی؟ عوارضی مثل خارش پوست و احساس خستگی و خواب آلودگی شدید؟
توضیح: از بیش از یک سال پیش پزشکم (فوق تخصص پوست) برای درمان جوشهای پوستی من سیپروترون کامپاند تجویز کرده که مرتب هر شب مصرف می کنم، چند ماه پیش در آستانه کم خونی قرار گرفتم که پزشک دیگری برایم فروس سولفات تجویز کرد پراکنده مصرف می کنم و از حدود یک ماه پیش دچار خارش دست و پا شدم که تشخیص حساسیت داده شد و کلماستین استفاده می کنم (پراکنده) که خارش دستها گهگاه هست و موردی آن را مصرف می کنم. در طول هفته گذشته 2-3 با فاصله روز دچار خواب آلودگی شدید شدم و علاوه بر 7-8 ساعت خواب شبانه 2-3 ساعت در طول روز خوابیدم.
از شما سپاسگزارم

سلام

سیپروترون و فروس سولفات خیلی بعیده که حسلسیت و خارش پوستی بده.

ولی کلماستین در بعضی افراد خواب الودگی زیاد ایجاد میکنه.

به نظرم به جای کلماستین تلفست یا ستریزین بخور