ز.غ
عنوان :

دور چشم

دکترا حرفه ای داروسازی
دور چشم با گودی و تیرگی و مقداری چروک و خشکی با سن 33 سال دارم
میخوام بدونم چه دور چشمی برام بهتره

سلام عزیزم
صبح بخیر
برای گودی زیر چشم دور چشم ها خیلی موثر واقع نمیشن (فقط برند اوسرین یه مدل داره به اسم والیوم فیلر که تا حدی موثره) هرچند گودی زیر چشم شما زیاد نیست و میتونه به دلیل مشکلتون باشه.
برای تیرگی آیا تیرگی ارثی بوده؟ یعنی از وقتی یادتونه دور چشمتون تیره بوده یا به تازگی ایجاد شده یا تشدید شده؟

سلام عشقم صبح شمام بخیر
نه تیرگی ارثی نیست ولی چند ساله تیرگی دارم و هیچ مراقبتی هم نداشتم
الان از خشکی دور چشمم و تیرگی و چروک همزمانش دارم اذیت میشم
دکتر شهشهانی به معرفی خود شما رفتم
پوستم رزاسه است
دارو کترل و ویتامین سی دادن
هیچوقت برا دور چشمم استفاده نکردم
برای شستشو هم از شامپو مخصوص شستشوی چشم استفاده میکنم
راستی 18 کیلو کاهش وزن هم به تازگی داشتم

همه این موارد دست به دست هم دادن تا پوستتون افت کنه مخصوصاً کاهش وزن.
برای تیرگی دور چشمتون لایت آیز آیسیس فارما رو توصیه میکنم که تا حدی رطوبت رسانی هم میکنه.
با این حال میزان خواب، میزان ابی که در طول روز مینوشید، میزان استرس روی تیرگی دور چشمتون موثره

مرسی عشقم مرسی فداتشم چشم میرم میگیرم
برا جلوگیری از افتادگی پوست با توجه به رزاسه چی پیشنهاد میدی ؟

با توجه به سنتون برای شما آر اف فرکشنال مناسبه عزیزم.

🙏