ع.س
عنوان :

حساسیت دارویی

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام من روز شنبه عکس رنگی رحم گرفتم و از شنبه شب تا الان آثار قرمزی و کهیر روی بدنم به ویژه بالاتنه و دست هام ایجاد شده. خارش هم دارم. خودم سرچ کردم ظاهرا از عوارض ماده حاجب است که در عکس رنگی استفاده شده چه دارویی برای کاهش التهاب استفاده کنم؟ باتشکر

سلام عزیزم
صبحت بخیر
نمیدونی ماده حاجب چی بود؟
چون چندین ماده حاجب داریم.
داروی دیگری استفاده نمیکنید؟
با توجه به اینکه ماده حاجب زود از بدن دفع میشه باید تا الان عوارض حساسیت از بین میرفت.
علائم بهتر نشدن از روز شنبه تا الان؟

سلام عزیزم
صبحت بخیر
نمیدونی ماده حاجب چی بود؟
چون چندین ماده حاجب داریم.
داروی دیگری استفاده نمیکنید؟
با توجه به اینکه ماده حاجب زود از بدن دفع میشه باید تا الان عوارض حساسیت از بین میرفت.
علائم بهتر نشدن از روز شنبه تا الان؟

سلام عزیزم
صبحت بخیر
نمیدونی ماده حاجب چی بود؟
چون چندین ماده حاجب داریم.
داروی دیگری استفاده نمیکنید؟
با توجه به اینکه ماده حاجب زود از بدن دفع میشه باید تا الان عوارض حساسیت از بین میرفت.
علائم بهتر نشدن از روز شنبه تا الان؟

🙏
سلام
توی نسخه ام اینو نوشته ATP. Visipaque 270 50cc
کپسول دایکسی سایکلین هم استفاده میکنم ولی چون از دو روز قبلش هم میخوردم اونموقع مشکلی نداشتم
موقع عکس هم چون بیهوشی نگرفتم آمپول هیوسین برام تزریق شد ممکنه از اون هم باشه ؟
حالا چه دارویی مصرف کنم بهتر شه ؟
مرسی دکترجان
گلشید جون چرا پس جواب منو ندادین

عزیزم به من نگفتین آیا علائم هنوز به شدت روز اول ادامه دارن؟
علائم فقط شامل خارش و ضایعات کهیری هستن؟

بله هنوز ادامه دارن و حتی پاهامم درگیر شدن.
بله قرمزی و خارش

ببینین وقتی حساسیت دارویی خیلی شدید باشه و حتی سیستم تنفسی فرد رو درگیر کنه با کورتون های تزریقی التهاب رو از بین میبریم
اما اگر در حد خارش، اشک ریزش، ابریزش و عطسه باشه با انتی هیستامین ها مثل هیدروکسی زین برطرف میشه.
اما با توجه به اینکه بعد از حدود 5 روز همچنان علائم ادامه داره و بدتر هم شده من بعید میدونم از ماده حاجب باشه
چون همونطور که گفتم ماده حاجب زود از بدن دفع میشه