ح.م
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام، بنده 25ساله هستم و به مدت هفت ساله جوش میزنم،یک ماه پیش شروع به مصرف قرص راکوتان کردم،یک روز درمیان یک عدد، و قرص ازیترومایسین250 یک روز در میان،الان بعد از گذشت یک ماه تغییری حاصل نشده و همچنان جوش میزنم حتی کمی بیشتر

با سلام مجدد
دوست عزیز جوش صورت شما از نوع التهابی و کیستیک است درمان تجویز شده مناسب است اما برای پاسخ گیری بهتر و سریع تر بهتر است پاکسازی صورت و پیلینگ با سالیسیلیک انجام دهید
پیشنهاد میکنم با تعیین وقت قبلی نزد خانم دکتر شهبازی در کلینیک بهروز مراجعه داشته باشید

🙏
اقای دکتر نحوه مصرف(یک روز درمیان)مناسبه؟وطول درمان چقدره؟
چون من جوشام از وقتی دارو مصرف کردم بیشتر شده،و مدام جوش میزنم
سالیسیلیک اسیدم هرجا رفتم میگند برای میخچه دارند

نحوه درمان یکروز در میان درحال حاضر بهترین درمان است
پیلینگ سالیسیلیک اسید کاری است که در کلینیک باید انجام شود و توسط متخصص پوست به همین جهت خانم دکتر شهبازی در کلینیک بهروز رو به شما معرفی کردم.
طول درمان 6 تا 12 ماه است
میتوانید با تلفن 02122575757 در ارتباط باشید

درمان با سالیسیلیک اسید سبب کاهش برون ریزی جوش ها بدنبال مصرف راکوتان میشود و بهتر است حداقل دو مرتبه انجام شود

تشکر اگر ابادان میتونید معرفی کنید،ساکنه ابادانم