n.t
عنوان :

واکسن mmr

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام آقای دکتر خسته نباشید من 23سالم هست و واکسن mmrزدم میخواستم بپرسم که چند وقت بعدش میتونم برای بارداری اقدام کنم که مشکلی نداشته باشه.آقای دکتر من دو سه روز قبل واکسنmmr واکسن هپاتیت bهم زدم و وقتی که mmr رو زدم برای باکتری معدم دو هفته پنتو پرازول و آموکسی سیلین و کلاریسین خوردم و هر روز هم برای تیروییدم لووتیروکسن 100مصرف کردم آیا این ها تاثییری روی عملکرد واکسن داره؟خیلی خیلی ممنونم ازتون.

سلام
خیر تاثیری نداره
اقدام به بارداری رو بهتره با تاخیر دو تا سه ماهه داشته باشین