ف.خ
عنوان :

شپش موی سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر من 25 سالمه و مجرد و شاغلم.همیشه بهداشتو رعایت میکنم و یک روز در میان استحمام میکنم ولی چن روزه سرم میخارید وقتی وسط موهایم را داشتم جلوی آیتنه نیگاه میکردم مشاهده ی حشره ریز زنده شدم که توی سرم راه میره و زنده اس من اون لحظه واقعا وحشت کردم و ی تخم های سفید رنگی که به اغلب تارهای موهام چسبیده بود که اسمشون رشک هس.بالافاصله به پزشک مراجعه کردم و دکتر به من شامپوی پرمترین داد با ی قرص ضد خارش سرم .من اول رفتم حموم موهامو با ی شامپوی معمولی گلرنگ شسستم و بعد وقتی موهایم نم ناک شد به آن از همون شامپو زدم و با شانه مخصوص آن شانه زدم و مشاهده شپش های مرده شدم که از سرم ریختن و یا به شانه گیر کرده بودن.و اون شب بعد از خشک کردن و شانه زدن موهایم خوابیدم و از اون موقع جرات نمیکنم موهامو باز کنم و جلوی آینه ببینم دکتر گفت هفته بعدم استفاده کن اما چون من موهام بلنده کل آن شامپورو یکبار استفاده کردم و هفته بعدم مجددا تهیه میکنم.و بعد گفت لباسایت را بشور مثل حوله ملحفه روسری و شال و اتو کن من اسپری مخصوص شپش هم خریدم برای ضدعفونی کردن البسه هام.
من میترسم دکتر که باز ببینم.به نظرتون سس مایونز, سرکه, پودر ماشین لباسشویی, حنا و شامپو لیندان چطوره از اینترنت خوندم آخه خیلیا گفتن خیلی راهارو انجام دادیم جواب نداد من واقعا میترسم و کاملا افسرده شدم.کمکم کنید دکتر.آیا باید همیشه حمام برم و لباسامو بشورمو و شامپو خاصی یا چیزی سرم نزنم؟

بابا افسردگی نداره شپش.

درمان داره.مثل همین پرمترین.اگه اثر نداشت دلروهای دیگه هم داره.

ممکنه بعد از مصرف دلرو رشکها تا چند هفته روی موها باشن ولی زنده نیستن