م.ح
عنوان :

سرفه های شدید

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
دخترم 3سال ونیمشه سرفه های بدی داره خییلی گلوش چرک داره بنظرم،آبریزش بینی شدید داره.صبح بهم گفت سرم دردمیکنه وپشت سرشو نشون میداد.غذا نمبخوره چیکارکنم؟چرک خشک کن لازم نیس؟اخه فقط بهم گفتین نئوتادین و اسپری ریه سروفلو و ویوانلا.
شربت بروفن هم گفتین ولی متوجه نشدم چرا بروفن بدم؟مگه مسکن و برای تب نیس؟
چون الان تب و خروسک واسهال ندارد.

آقای دکتر یه دختر 7ماهه ام دارم سه شنبه حضوری اومدیم مطب براش دارو هم دادین گرفتم براش ولی شبا همش بی قراره و شیر هم تو این چندروزه درست نمیخوره البته شیرخودمو میدم.یه وقت ازشیر نیفته!کمکی بهش میدم.سوپ ونشاسته.دیگه چیا لازمه وچیکارباید بکنم؟علت بی قراری درشبش چیه؟تند تندازخواب میپره ولی چشاش بسته است؟چرا مثل قبل شیرمو نمیخوره؟
برای درددندان دراوردنش به جز مسکن چی میشه داد؟
میشه لطفا داروهای خوب وموثراما باقیمت مناسب تر معرفی فرمایید؟

سلام داروهای دخترتان را ادانه دهید و بری سردرد بروفن و برای سرفه شربت فارمنتین 643 روزی دوبار 4 سی سی بدهید
مدیریت آلرژی. فیزیوتراپی,سینه جزو درمان خواهد بود

برای کودک کوچکتر رعایت دمای,مناسب محل خواب . وسایل خواب دارای پر و پشم و کاموا نباشد و بدون بالشت بخوابانید
شیر شب بهتر است قطع شود و اگر شب ها بی قرار است شربت زادیتن و گاویسکون را میتوانید 2 سی,سی آخر شب بدهید

درد دندان با ماساژ لثه . ژل لثه
دندون گیر یخی
مناسب است

🙏