ا.ق
عنوان :

سر درد و بدن درد دمای بدن (36درجه و سرفه

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید ببخشید من الان یکم بدنم درد میکنه سرفه ام دارم خشکه ولی خفیف کلا امروز اینجوری شدم الانم رفتم دماسنج گذاشتم 36 درجه بود احتمالش هس کرونا داشته باشم؟برم بیمارستان نیازه؟

علایم شما جای هیچ نگرانی نداره، سرماخوردگی معمولی هست، لطفا اضطراب نداشته باشید، مایعات فراوان مصرف کنید. بهداشت رو رعایت کنید و شستشوی مکرر دستها رو انجام بدید.