ش.ا
عنوان :

پف کردن پلک کودک 3 ساله

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر فاطمه سادات سه سال و 9 ماهشه صبح که ازخواب بیدارشد متوجه تورم و پف شدید و قرمزی پشت پلکش شدم. چشمش به زور باز میشه. باید بگم که مسافرت هستیم و به نیش پشه حساسیت داره و همون روز اول که اومدیم پشه نیش زد دست و پاشو و تمام باد کرد و بشدت متورم شد واسش لوسیون دپی بعد از گزش زدم که بهترشد. الان چیکار کنم من؟چون نمیدونم این نیش پشهس یا چیزدیگه؟ اگرم نیش پشه باشه که نمیتونم لوسیون بزنم بهش. ممنون میشم زودترجواب بدید.
عکسشم برات ضمیمه کردم. دست زدم به پشت چشمش نرم و پفکیه و مث جاس نیش پشه روی دست و پا سفت نیس
اقای دکتر اشک و درد و خارش هم نداره
تابحالم سابقه نداشته این مورد رو. اطرافیان نزدیگ و خودمم یادم نمیاد چنین چیزیو تجربه کرده باشیم
الان متوجه شدم اون یکی چشمشم پلک پایینیش ورم و قرمزی داره

سلام
کمپرس سرد
قطره چشمی بتانتازون روزی دو بار یک قطره
قطره چشمی کلرانفنیکل روزی 4 بار 2 قطره
شربت هیدروکسیزین روزی دوبار 3 سی سی
درصورت قرمزی چشم یا درد اطراف چشم حتما به چشم پزشک مراجعه کنید