ش.ا
عنوان :

جوش سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام بنده 28 ساله هستم و بچه شیر میدم. حدودا 6 ماه هست که روی سرم جوش های دردناک هست و هرچقد شامپو عوض میکنم خوب نمیشه باید چیکارکنم؟ نیاز به معاینه هست؟قبلا تابستونا این جوشا میومد رو سرم و خودبخود خوب میشد ولی الان خیلی وقته هست و خوب نمیشن الانم مهر ماه بوده که دراومدن هنوز خوب نشدن

سلام تنها درمانی که شما الان می تونین بگیرین آزیترومایسین خوراکی هست روز اول دو تا 250 با هم و بعد یک روز درمان یک عدد

محلول زیر رو هم می تونین روزی یک بار به کل پوست سر بزنین

Erythromycin 4 gram
Lot clobetasol 15cc
Lot BP 10% 10 cc
Alcohol 70 up to 100 cc

یعنی بنطرتون قارچه؟
من تو این مدت سرماهم خوردم ازیترومایسینم خوردم خب اگ اثر میکرد باید اون خوبشون میکرد
این محلول رو چه مقدارشد باید بزنم رو سرم؟

محلول رو 30 قطره بزنین هر روز هم سعی کنین قبل از زدن محلول سرتون رو بشورین
حداقل یکی دوماه باید بخورین تا تاثیر کنه با توجه به شیردهی گزینه دیگه ای ندارین
قارچ نیست

پس دوره درمان با آزیترومایسین چقده؟ ینی یکی دوماه باید هرروز یه آزیترومایسین بخورم؟
شامپوی خاصی هست ک استفاده کنم؟

شامپو مناسب با جنس پوست سر باید باشه اگه پوست سرتون چربه باید مخصوص موی چرب باشه

قبلاموهام چرب بوده ولی الان پعلوم نیس انگار موهام چربه ولی پوست سرم خشکه اکثر شاپپوها جدیدامیزنم خارش میگیرم
شکل این مدلی. نداشتم اصلا
قبلا مشکل این مدلی نداشتم اصلآ
احتمال داره بخاطر بارداری و زابمان و تغییرات هورمونی باشه؟چون ددتا بچه بافاصله تقریبا نزدیک دارم یه دونه سه سال و نیمه و یه یک سال و چندماهه

بله ممکنه به تغییرات هورمونی مربوط باشه
نمی شه مو چرب باشه پوست سر خشک برعکسش ممکنه احتمالا پوست سرتون هم چربه و اگه شوره دارین باید شامپو ضد شوره هم باشه