م.د
عنوان :

جواب آزمایش

متخصص بیماری های کودکان
باسلام خدمت دکتر مقدادی عزیز.پسرم 2 سالش هست وبه سختی وزن میگیرد.از آبان تحت درمان التهاب روده است .
باتوجه به محدود کردن غذاکه فقط شامل :گوشت.برنج.سیب زمینی .مرغ .خیار وسیب هست اما هنوز هم دچار بلغم در مدفوع وحالت اسهالی میشود.لطفا آزمایش را تفسیر کنید ودر صورتی که به بعضی غذاها آلرژی دارد ممنون میشوم اگر بگویید اصلا نباید مصرف شود یابا محدودیت مصرف شود. در ضمن نون هم اصلا نمیخوره .

سلام
برگه مربوط به مواد غذایی ارسال نشده است ولی در جدول آزمایشگاه موادی که کلاس 1 یا بالاتر درج شده باشد باید از رژیم قطع شود برای 6 تا 9 ماه