ع.ث
عنوان :

افسردگی

متخصص روانپزشکی
سلام خانوم دکتر وقت بخیر
من چند روز پیش مزاحمتون شدم و گفتم بخاطر عود افسردگی پس از زایمان دارم آسنترا 50و بوپروپیون 75روزی یک عدد مصرف میکنم امروز حدودا 16روز از شروع میگذره و من فقط شاید کمی حالم بهتر شده خیلی نا امیدم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم مدام هم دهنم خشک و خمیازه میکشم اصلا به نظرتون تاثیری داره این قرص ؟خواهش میکنم به من کمک کنید خیلی خیلی روحیه بدی دارم
اصلا احساس شادی ندارم انگار نمیفهمم چطور داره میگذره

خیر خانوم دکتر شیر نمیدم

دکتر برای من سرترالین تجویز کردن اما من خودم آسنترا گرفتم مم ممکن تاثیر هاشون با هم فرق کنه
استرس اون چند روز که فلوکستین خوردم داشتم خوابم شبا خوبه و روزا کمی خوابالو هستم خیلی وسواس فکری دارم همش به چیزای منفی فکر میکنم افکار خودکشی ندارم از مردن میترسم اما زندگی هم برام خوشایند نیست مثلا همش میگم نکنه ی وقت باردار بشم یا همش دوس دارم پسرم بزرگ بشه احساس میکنم خیلی دست و پام روبسته مثلا ی چیزایی رو که میدونم اتفاق نمیوفته همش میگم نکنه بشه بعد از خونمون فراری ام
اوایل تهوع داشتم و بی اشتها اما الان بهترم
کلا فک میکنم ادم افسرده ای بودم و چون سنم کم خیلی سختی کشیدم نسبت به هم سن و سال های خودم با اینکه هم ازدواج و هم بچه به خواست خودم بوده اما نمیدونم چرا بعد از زایمانم اینطوری شدم من حتی میل جنسیم هم خیلی کم
الان عصبی نمیشم ولی احساس ذوق و شادی ندارم انگار ادم سابق نیستم همش منتظرم قرص ها معجزه کنه

خانوم دکتر جسارتا متنی که فرستادید کلا قطع و وصل میشه ممکن ی بار دیگه زحمت بکشید بفرستید

خیر تا حالا نداشتم همچین چیزی کلا ادم ارومی هستم و صبور

قرص هالوپریدول نیم میلی صبح و شب نصف قرص