ز..
عنوان :

استرس شدید

متخصص روانپزشکی
سلام اقای دکتر من 16 سالمه وتا سال قبل مدرسه نمونه دولتی وامسال مدرسه تیزهوشان درس می خونم اوایل سال به شدت دچار استرس شده بودم ونمیتونستم کنترلش کنم . پیش روانشناس و روانپزشک رفتم ولی بعد دو جلسه دیگه پیش روانشناس نرفتم و فقط پیش روانپزشک میرفتم که دوره ی درمانم طولانی شد وبالاخره به نتیجه رسید و حالم نسبتا بهتر شدو دوز قرص های متورال و اسنترا وکلردیازپوکساید و رو اورد پایین و در اخر قبل از عید قطع کردم اما بعد از ایام عید دوباره استرسم شدت گرفت و برای اینکه دوباره خانوادمو نگران نکنم پیش دکتر نرفتم و تحمل کردم اما بدم داغ میشد و تپش قلب میگرفتم ولی بدتر ازهمه حال ناامیدی بود که بهم دست میداد واین باعث میشد گاهی با دروغ و بهانه مدرسه نرم.
خیلی وقت بود تو اینترنت دنبال روانپزشکی بودم که بتونم اینترنتی مشکلمو بگم . خواهش میکنم کمکم کنید . نمیدونم چیکار کنم الانم زمان امتحاناس وفشار زیاد درس .
با تشکر

باسلام

همانطور که خودتان اشاره کردید مشکل شما هرچند آزار دهنده است ولی قابل کنترل بوده و به درمان پاسخ خوبی داده.....شاید برای قطع درمان زود بوده و لازم باشد مجددا داروها را شروع کنید....بهترین کار این است که تا مشکلتان شدیدتر نشده به روانپزشک مراجعه کنید...طبیعتا درمان در فضای مجازی امکان پذیر نیست.....اگر میخواهید در درازمدت مشکل شما حل شود بهتر است در کنار دارو رواندرمانی هم شروع کنید.

اخه مسئله ای که هست اینه با مصرف اون دارو ها تمرکزم به شدت پایین میومد و سر کلاس گاهی خوابم مییرد و این خودش ی مشکل دیگه برام بود

برخی داروهای قبلی مثل کلردیازپوکساید خواب آور بوده اند.....ولی سایر داروها معمولا چنین اثری ندارند....به هرحال با تنظیم صحیح داروها عوارضی مثل حواب آلودگی قابل مدیریت هستند.

ضمنا با تنظیم صحیح داروها و کاهش اضطراب تمرکز هم افزایش پیدا میکند

خیلی سپاسگزارم.