S.E
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر
امیدوارم حالتون خوب باشه
سه هفته پیش باهاتون راجع به جوش صورتم صحبت کردم نمیدونم به خاطر دارین یا نه اما فرمودین حدودا یک ماه دیگه دوباره بهتون مراجعه کنم.. همونطور که مشاهده میکنین جوش صورتم اصلا نسبت به عکسی که قبلا واستون فرستاده بودم تغییر نکرده گفتین اگه وضعیت فرق نکرد آزمایش هورمونی بدم اما با این وضعیت مراکز درمانی و کرونا واقعا میترسم به آزمایشگاه مراجعه کنم
تا به حال طبق دستور پزشک قبلی (پماد پنژل +کپسول آزیروسین) عمل کردم گفتین یک ماه دیگه ژل راکوتان هم شروع کنم.. الان دیگه میتونم ازش استفاده کنم؟
نظرتون راجع به محصولات ضدجوش لاین تی تری بادی شاپ چی هست؟( خصوصا ماسک شب و روغن ضدجوشش)
NC ژل نوروا چطوره؟
ضدآفتاب بایودرما آکنه که بهم معرفی کردین
فقط SPF 30 داشت
من ساکن جهرم هستم و آفتاب شدیدتر هست اشکالی نداره آکوافلوئید بایودرما که SPF 50 داره
تهیه کنم؟
لطفا یه مرکز پوستی خوب برای لیزر و خدمات فیشیال در تهران بهم معرفی کنید
دقیقا چه کارهایی رو باید مستمر انجام بدم که پوستم شفاف و بدون لک و چین و چروک و جوش بمونه؟
ممکنه بهترین محصولات پوستی رو در همه ی زمینه ها (میسلار واتر، شوینده، تونر، آبرسان، دورچشم، مرطوب کننده، کرم روز و شب، و..) بهم معرفی کنید؟ اگه برندش در ایران هم وارد نشه میتونم از جای معتبر تهیه کنم..
ببخشید زیاد سوال پرسیدم پیشاپیش از صبر و شکیبایی شما سپاسگزارم
البته یکم نور افتاده تو عکس جوشا واضح مشخص نیست

سلام ماینو سیکلین 50 ترجیحا خارجی روزی یه دونه مصرف کنین با آب زیاد تا ا ساعت بعد دراز نکشین با غذا و نوشیدنی های غیر از آب حداقل یک ساعت و نیم فاصله داشته باشه
پان ژل 5 شب در هفته و ژل راکوتان 2 شب در هفته استفاده کنین شب تا صبح روی صورت بمونه
نیاز به داروی دیگه ای نیست
میسلار واتر و شوینده و مرطوب کننده و ضد آفتاب برند ژنو بیوتیک استفاده کنین ضد آفتاب آکوا فلویید بیودرما هم اگه دارین عالی هست دور چشم ویلکر برای سن شما خوبه
فعلا کرم روز و شب نیاز نیست تعداد کرم ها زیاد و پوست اذیت می شه کرم های درمانی رو شب بزنین و تا صبح بمونه قبلش هم صورت رو بشورین و آرایش رو با تونر حتما پاک کنین
مرطوب کننده و ضد آفتاب در طی روز
دو ماه بعد به من اطلاع بدین

🙏
این روغن تی تری بادی شاپ چطور هست؟
خیییلی زیاد تعریفش شنیدم همه میگن تهیه کنم روزانه روی جوش هام بزنم
اما قبلش میخواستم با شما مشورت کنم
کلا نظرتون درباره ی محصولات تی تری بادی شاپ چی هست؟
در حال حاضر شویندم زنیاک نوروا، میسلار واترم نوروا اکتی پور، تونرم گلاب عارضی، آبرسانم سوپکس، دو چشمم باله آ هست.. ژنوبایوتیک از اینا بهتره؟
متشکرم از توضیحاتتون امیدوارم دو ماه آینده کاملا خوب شده باشم..
سری قبل فرمودین پنژل 3 ساعت بگذارم روی جوش هام از این بعد شب تا صبح بگذارم؟
ممنون میشم یه مرکز پوستی خوب برای لیزر و فیشیال در تهران بهم معرفی کنید
و اینکه لیزر موهای صورت و نواحی بیکینی مشکلی بوجود نمیاره؟
دیگه از امشب آزیروسین نخورم؟
خانم دکتر ژل راکوتان رو تهیه کردم اما کپسول ماینوسیکلین50 بیش از 6-7 داروخانه گفتن ندارن یک سری هم گفتن چون قاچاق هستن نمیارن!

من هر روز ماینو سیکلین نسخه می کنم و مریض ها تهیه می کنند من منطقه فرمانیه هستم اگه دوست داشتین برای لیزر و کارهای فیشیال می تونین پیش خودم تشریف بیارین
آزیروسین رو دیگه قطع کنین
پان ژل تا صبح بذارین
ژنو بیوتیک خودش روی جوش تاثیر مثبت داره
محصولات تی تری رو می تونین بعدا که داروها قطع شد استفاده کنین الان با این داروها نمی سازه

نمیدونستم خدمات لیزر هم دارین چشم حتما در اسرع وقت میام خدمتتون
ممکنه داروخانه ای معرفی کنین که بتونم آنلاین ماینوسیکلین50 رو سفارش بدم؟
این ژل راکوتان بوی الکلش بشدت اذیتم میکنه خصوصا وقتی به جوش هایی که اطراف لب و بینیم هست میزنم بشدت دچار سرفه میشم و تنفسم مشکل میشه :(
کدوم از این دوتا مد نظرتون هست؟

اولی خوی به
ژل راکوتان به پشت لب و نزدیک بینی نزنین چاره ای نیست

داروخانه ای میشناسین که اولی رو داشته باشن آنلاین سفارش بدم؟
خب پس جوش هایی که در اون نواحی هستن رو چیکار کنم؟
نوروا هم تمام محصولاتش ضدجوش هستن من میسلار واتر و شوینده و بی بی کرمش دارم راضیم...ژنوبایوتیک بهتره؟ که سری بعد اونو بگیرم؟

من نمی شناسم ولی می دونم داروخانه های فرمانیه و اندرزگو دارن به هر حال داروهای دیگه که استفاده می کنین رو اون ها تاثیر می ذاره
محصولات نوروا هم خیلی خوب هستن اگه راضی هستین و به پوستتون ساخته عوض نکنین

بله ممنون
بعد خانم دکتر من رنگ لبم تیره هست یه مقدار خصوصا نواحی خط لب :(
برای برطرف کردنش چیکار کنم

سرم روشن کننده اینتنسیو اریکه استفاده کنین شبها
در طی روز بالم لب ضد آفتاب دار بزنین

چه بالم لبی پیشنهاد میکنین؟
میشه لطفا عکس این سرم اریکه رو که فرمودین واسم بفرستین؟
ممنون اما این که نوشته ضدلک :-؟
فقط به لبم بزنم؟
بعد این ماینوسیکلین50 داروخانه ها گفتن اصلا بدون نسخه نمیدن :(
حتی گفتم اگه عکس نسخه بیارم چی بازم گفتن خیر
چیکار کنم؟

دیگه من نمی دونم چکار کنم من نهایتا می تونم عکس نسخه براتون بفرستم

سپاسگزارم از راهنمایی هاتون
براتون مقدور هست شماره کارت بفرستین مبلغش رو واریز کنم واسم تهیه و سپس ارسال کنید؟
چون عکس نسخه واسه داروخانه ها مورد قبول نیست :(
خیر استان فارس شهرستان جهرم
خیلی خیلی لطف میکنین
🙏

عزیزم این شماره داروخانه هست من باهاشون صحبت کردم گفتم به شهرستان هم ارسال دارن با خودشون در مورد نحوه ارسال و نحوه پرداخت هزینه هماهنگ کنین داروخانه دکتر پدرام رحیمی نیک
2239*****9276

ممنونم از لطفتون اما از دیشب تا حالا هرچی تماس میگیرم پاسخگو نیستن :(
لطفا عکس نخسه رو واسم ارسال کنید

من 4 شنبه دیگه می رم مطب تو خونه سرنسخه ندارم

آها.. دوماه باید مصرف کنم؟
راستش من میترسم زیادی آنتی بیوتیک بخورم..
صرفا همین پماد ها کارساز نیستن؟
جدیدا دور جوش هام پوسته پوسته شده و بعد از شست و شو مصرف هر گونه کرم و پماد و.. پوست صورتم دچار التهاب قرمزی و سوزش شدید میشه
خیلی نگرانم
یعنی پوستم حساس شده؟
نگرانیم از این بابت هست که نکنه بدنم مقاوم بشه در برابر آنتی بیوتیک ها و در مواقع بحرانی دیگه هیچ آنتی بیوتیکی جواب نده
این بود که گفتم باهاتون مشورت کنم که اگه اونقدرا هم ضروری نیس ماینوسیکلین50 رو استفاده نکنم
مشاهده بفرمایید پوست صورتم انگاری سوخته شده :(((
واقعا دیگه کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم

شما قطعا باید ماینو سیکلین استفاده کنین فعلا دو ماه بعد در مورد ادامه دوز تصمیم گیری می شه طول درمان کلا 4 ماه است ماینو سیکلین بیشتر برای بیماری های پوستی تجویز می شه و کاربردی در سایر قسمت های بدن نداره که بدن شما به آنتی بیوتیک مقاوم بشه من نسخه رو شب براتون می فرستم و بعد دیگه مشاوره رو می بندم چون تعداد مشاوره ها به دلیل کرونا زیاد شده و من باید به همه شون برسم

باشه ممنونم
علت این التهاب، قرمزی، سوزش و سوختگی پوستم چی هست؟
موفق نشدم با اون داروخانه ای که فرمودین صحبت کنم اما داروخانه ی پل رومی گفتن میتونن واسم بفرستن و قرصی که دارن این هست
همین رو سفارش بدم؟
🙏

خیلی از افرادی که جوش دارن دمودکس زیاد دارن یه موجود ریز که تو مجرای غدد چربی زندگی می کنه باعث التهاب سوزش قرمزی و پوسته می شه اگه تو شهرستان شما آزمایشگاه قارچ شناسی هست که تست دمودکس انجام می ده 48 ساعت به صورت آب و هیچگونه کرم و پماد نزنین و برین تست بدین

ممنون از راهنماییتون یکم جو کرونا و.. درست بشه حتما آزمایش میدم
2 ماه این نسخه رو اجرا میکنم مجددا بهتون اطلاع میدم

خواهش می کنم بله آزمایش الان خیلی واجب نیست