آ.ح
عنوان :

ریرش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر بنده 32 سالمه مجردم و جدیدا موهام شدیدا میریزه و زود هم چرب میشه.پارسال همینطوری آزمایش تیرویید و هورمون دادم منفی بود.الان آزمایش های مربوط رو میگید برم انجام بدم.و دوم اینکه اگه ریزش موی من ارثی باشه از چه سنی ریزش موی ارثی تو خانم ها شروع میشه؟ من مادرم موهاش بعد زایمان سوم خیلی کم شد اما پدرم موهاش خوبه و کل مادر بزرگ و پدر بزرگ از طرف مادر و پدریم کم مو نبودن اصلا .خواشمندم توضیحات مربوطه رو بهم بگید ممنون

سلام دخترم یک عکس هم از موهات بفرست لطفاً از بالا

کیست تخمدان؟
تیرویید؟
موی زائد؟
شوره؟

آقای دکتر عکسم ارسال شد
موی زائد بله دارم کمی در چانه و گردن موهای پام هم ضخیم شدن اما کیست نداشتم دوسال پیش که رفتم.تیروییدم چند ماه پیش نداشتم.شوره هم نه
آخرین بار هم وضعیت هورمونیم نرمال بود حدود هفت ماه پیش
ممنون میشم راهنمایی کنید

دخترم آزمایشات هورمونی چیزی رو نشون نمیده در ریزش موی ارثی
قرص ریجن دایت روزی یکی بخور
قرص ویتامین دی 50000 واحدی هفته یکی
شبها محلول پالمینکس اویدرم بزن به کف سر
بعد از دو ماه اگر بهتر نبود حضور آن به متخصص پوست مراجعه کند تا اگر داروی هورمونی هم لازمه اضافه کنه

ممنون از پاسخ. اما من میخوام بدونم شما تشخیصتون اینه ریزش موی من ارثیه؟ اخه تو سن 32 سالگیم شروع شده
آقای دکتر الان حدود صد تا موم ریخت دیشبم حموم رفتم صد تا ریخت.به خدا خیلی نگرانم این اصلا پیش نیومده بود.امکان داره از شامپو و واکنش الرژیک باشه؟ چون سرم گاهی میخاره و کمی جوش میزنه

سلام صبح بخیر
نه دخترم این ریزش ریزش مو ارثی نیست یک نوع ریزش مو هست که بهش میگن تلوژن
بذار ببینیم این داروها چی کار می کنند تا دو ماه دیگه

نیازی نیس برم دوباره آزمایش اهن و تیرویید و هورمون بدم؟

آزمایش ضرر نداره اگر خواستی بده ولی چیزی هورمونی نشون نمیده این آزمایش هایی که می نویسم رو اگر خواستی بده
cbc
ferritin
tsh
lh fsh prl free testosterone
25oh vit d

ممنونم آقای دکتر.سوال آخر اینکه به نظرتون این ریزش موی شدیدم درمان میشه یا خیر چون اوایل ریزشه هنوز طاس نشدم با این وضع بعید نیس طاس بشم هنوز تو عکسی که فرستادم چیزی مشخص نیس آخه
خیلی گرونن که اینا آقای دکتر! کاش قیمت مناسب تر میگفتید هرکسی نمیتونه بخره