ف.س
عنوان :

مواد شوینده ای که میگن کرونا رو از بین میبره

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام، من دیروز رفتم یه داروخانه، که ضد عفونی کننده برای دست بگیرم، بعد بهم گفت اگر می خوای کرونا نگیری، یه اسپری هست نیم لیترش 700 هزار تومنه تو آب قاطی کن و به دست و کیفو لباس و این چیزا بزن تا 24 ساعت هم میمونه رو دست، انقدر تعجب کردم از تین سود جویشون فقط نمیدونستم کجا اطلاع بدم، یه نوشته هم زده بودن پشت شیشه داروخانه که عکس گرفتم براتون دایرکت هم کردم، دیدم شما بازرسی میکنین گفتم اطلاع بدم

سلام عزیز دلم
شما محصول رو هم از نزدیک دیدید؟
لیبل وزارت بهداشت رو داشت؟
ببینین خب هر محصول ضدعفونی کننده ای که الکل با درصد بالای 60 داشته باشه جهت پیشگیری از انتقال ویروس از سطوح و خارج بدن به داخل بدن موثره. ولی اینکه 700 هزار تومن قیمت گذاری شده باید دید چه محصولی بوده و از چه سورسی تهیه شده که انقدر گرون داره توزیع میشه

کاملا دست ساز بود، چون توی شیشه هایی بود که باحاش آب میپاشن

اصلاً به هیچ وجه
کدوم شهر هستید شما؟
کدام داروخانه بوده؟

تهران، آدرس داروخانه، خیابان کارگر شمالی، اسم داروخانه رو فردا نگاه میکنم، الان مطمئن نیستم

فکر کنم اون منطقه میشه تحت پوشش دانشگاه ایران
شما میتونید به معاونت غذا و داروی اون دانشگاه گزارش بدید بلافاصله رسیدگی میکنن

🙏