ن.ق
عنوان :

اسید فولیک

متخصص بیماری های کودکان
سلام.پسرم دفعه پیش بدون استفاده از داروها که گفتید خوب شد اسهالش.الان دوباره ده روزه اسهاله .فرمودیدالتهاب روده دارد به خاطر الرژی.الان اگر اسید فولیک بدهم دیگر نباید شربت اهن فروگلوبین ب دوازده بدهم؟ شربت مترونیدازول هم الان بدهم؟
آیا واکسن هجده ماهگی که هفت فروردین دارد بزنم یا خیر ؟ حساسیت به لبنیات دارد
الان دقیقا هفده ماهه است و دوازده کیلو و پانصد وزن.
هنوز تست الرژی ندادم.
سونو هم نرمال بود
ایا ممکنه به شربت اهن فروگلوبین ب دوازده حساس شده باشد؟
قبلا ایروفیکس میدادم
ب سیب زمین هم اسهال میشد
الان مقعدش هم زخم شده و دکتر بردم و گفت اریترومایسین و زینک اکساید بزنم
اگر حضوری بیاورم پیش شما بهتر نیست؟ تا دقیق تر بررسی شود
گوشراستش هم ملتهب است و دکتر گفت دیفن هیدرامین سه شب بدهم
مولتی ویتامین خانه بهداشت را فقط میدهم و دیگر هیچ دارویی ندادم.فقط یک با نصف د سه را تزریق کردن برای پسرم.حدود پنج ماه پیش
وزن گیری و اشتها خوبه مخصوصا با این شربت فروگلوبین ب دوازده
الان هم سرماخورده و ابریزش بینی دارد
روزی دوبار عرق نعنا با عسل میدهم
صبح ها هم حریره بادام بدون شیر
دفعه پیش که گوشش هم مشکل داشت و دکتر کودکان چرک حشکن داده بود با همان التهاب رودش هم خوب شد بهدهمین خاطر مترونیدازول ندادم و اسید فولیک هم ندادم
قسمت خصوصیش هم دور قسمت ختنه قرمز شده و کمی درد داره موقع ادرار. ولی دل درد ندارد

سلام
در التهاب روده مترونیدازول و اسید فولیک برای پیشگیری و درمان الزامی هستند
انتی بیوتیک ها باعث تخریب بیشتر باکتری های مفید روده و تشدید التهاب روده میشوند
زمان اسهال یا بعد از مصرف انتی بیوتیک برای کودکان لاکتوزی یا دارای آلرژی,گوارشی مترونیدازول برای 7 روز و اسید فولیک و پروبیوتیک در کنار شربت آهن توصیه میشود
رعایت بهداشت فردی . باز نگهداشتن بینی و استفاده از اسپری بینی برای جلوگیری از عفونی,شدن مجدد گوش,و گلو بخصوص,در,کودکانی که واکسن آنفولانزا و پنوموکوک را نزده باشند , توصیه میشود