s.9
عنوان :

کرونا

فوق تخصص ریه
سلام دکتر بنده 21 سال سن دارم و به دلیل کنکور یک سال خانه نشینم رفت و امدی به بیرون نداشتم دقیقا یک ماه پیش سرما خوردم که سرفه خشک و بدن درد و تب داشتم که همه اعلام خوب شد جز سرفه ، جدیدا به دلیل گسترش کرونا اخبار این ویروس رو خیلی دنبال میکنم و متاسفانه تلقین بیش از حدی دارم دو روز پیش سرد درد داشتم که با قرص سرماخوردگی خوب شد و دیگه ندارم ، سرفه بسیار کم دارم در روز دو سه بار که از دیروز درد خفیفی توی ناحیه سینه حس میکنم تب و مشکل تنفسی و ابریزش بینی و عطسه هم ندارم ایا شرایط جدی دادم یا با استراحت توی خانه میتونم مشکل رو برطرف کنم ؟ در چه صورت نیاز هست که عکس از ریه هام گرفته شه!! ممنون
دکتر در صورت مشاهده تب چکاری باید انجام داد

سلام
در صورتیکه تب یا احساس تنگی نفس و سرفه ی خشک داشتین ، مراجعه به پزشک کنین

به دنبال عفونت قبلی تون ممکنه سرفه کمی ادامه پیدا کنه
سابقه ی اسم ؟ حساسیت ؟

سابقه بیماری ندارم احساس تنگی نفس هم ندارم سرفه خشک هم در روز یکی یا دوباره به پزشک مراجعه کردم چند قرض زد چرک و ارام بخش و معده تجویز کرد
ایشان گفتند مقداری سینه ام چرک داره تا مدت یک هفته اگر حالم خوب نشد دوباره مراجعه کنم
🙏

حتما اگر تب و تنگی نفس داشتین پیگیری کنین
در غیر این صورت فعلا ادامه ی درمان قبلی رو در نظر داشته باشین

🙏
بله حتما
دکتر سوال اخر اینکه ایشان قرص افاکسیم 400 سفلیکسیم و ازیترومایسن 250 تجویز کردند در راه برگشت به خانه یادم افتاد که بنده به قرض ازیترو حساسیت دارم و باعث اسهال میشه سوالم اینه ایا جایگزینی داره این قرص یا با توجه به شرایط چرک سینه حتما باید استفاده بشه و عوارض اون مشکلی نداره؟ با تشکر فراوان

اگر علایم گوارشی با ازیترو دارین می تونین مصرف نکنین.همون سفیکسیم کافی ست
اگر تب و خلط چرکی ادامه پیدا کرد مراجعه کنین