م.ف
عنوان :

با تشکر از پاسخ شما

متخصص بیماری های کودکان
آقای دکتر جسارتا من از همکارانتان هستم و خودم پزشک عمومی هستم می خواستم بدونم با قطع شیر خودم علایمش حتی علایم پوستیش برطرف میشه و من با خیال راحت می تونم مواد غذایی دیگه رو بهش بدم؟یعنی فقط به کازیین و لاکتوز حساسه؟ با توجه به چه علایمی می فرمائید عدم تحمل هست نه آلرژی؟ آزمایشی هست برای تشخیص قطعی این مشکل؟ با این مقدار شیر کمبود کلسیم پیدا نمیکنه؟ وزن گیری پسرم تا به حال خوب بوده و اختلال رشد نداشته
امکانش نیست که این عدم تحمل زودتر از 5 سالگی خوب بشه ؟

امکان آلرژی کودک به بیش از دو ماده غذایی اصلی در رفرانس های گوارش,کودکان آمریکا و منابع اسپگان در زیر سن دوسال مردود است و آلرژی به شیر مصرفی کودک منبع اصلی ذکر میشود

درصورتی که کودک به بیش از دو ماده اصلی غذایی در رژیم مادر قبل از شروع غذای کمکی و یا به رژیم کودک بعد از,شروع غذای کمکی واکنش نشان دهد از نظر علمی آلرژی رو میشود و عدم تحمل نامیده میشود ودر این مورد توصیه انجمن گوارش کودکان آمریکا قطع شیر مصرفی کودک و تغییر شیر خشک درصورت استفاده از شیر خسک خواهد بود.
با آزمایشات کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و چربی مدفوع و غذای هضم نشده و قندهای احیا کننده و تست رست اختصاصی برای شیر که کیت آن در ایران توسط آزمایشگاه سنا وارد میشود حساسیت به شیر مادر قابل تایید است .

دوره بهبودی کامل التهاب روده ناشی از شیر در رفرانس ها و البته در بررسی مراجعین تا 5 سال محتمل خواهد بود .

به طور معمول بین 3 تا 6 هفته بعد از قطع شیر علائم الرژی کاهش و تحمل پذیری بهبود قابل توجه خواهد داشت ولی بهبودی کامل تا 5 سالگی دور از ذهن خواهد بود .