ف.م
عنوان :

کرونا

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام وقت بخیر،مادر من به علت بیماری رماتیسم قرص های کورتن مصرف میکنن با توجه به اینکه این قرص ها سیستم ایمنی رو ضعیف میکنند ایا توی این شرایط میتونن مصرف این قرص رو موقتا قطع کنند؟یا پیشنهاد بهتری دارید؟

سلام عزیزم. اصلاً به هیچ وجه نباید داروی مامان رو بدون نظر پزشکشون قطع کنین.
خود قطع کردن ناگهانی کورتونها میتونه عواقب بدی داشته باشه. پس سرخود کاری انجام ندید.
برای اینکه نگران مامان هستید، بیشتر سعی کنید ایزوله نگهشون دارید.
کسی بهشون دست نده، روبوسی نکنید باهاشون. اصلاً بیرون نرن. بمونن خونه موقتاً.
مکمل هایی هم که برای تقویت سیستم ایمنی توصیه میشن اثر اثبات شده ای در پیشگیری از ویروس ندارن و رعایت نکات بهداشتی در این مورد حرف اول رو میزنه

🙏
مرسی عزیزم❤️❤️