پ.ک
عنوان :

سرفه کردن

فوق تخصص ریه
سلام دکتر ببخشید یه سوال داشتم
دیشب یکم آبریزش بینی داشتم
بعد صبح که پاشدم یکم آبریزش بینیم قط شد مخاتش غلیظ تر شد احساس کردم یکم تب دارم ، ولی تبم سریع اومد پایین خودش الانم یکم احساس میکنم سرفه خشک میکنم
ولی نه زیاد
خیلی وحشت زده شدم
به نظرتون کروناویروسه ؟
یه میتونه چیز دیگه ای هم باشه
ولی خب من 13 روزه از خونه بیرون نرفتم و فقط پدرم میره سرکارش که اونم سالمه کاملا
هر روزم گوشیو میزمو و همه چیو با الکل تمیز میکنم
دستامم مرتب می شورم
نمیدونم چرا اینطوری شدم
از ترس دست و پام میلرزه :(((

انقدر نگران نیاشین
آرامشتون رو حفظ کنین

17 سالمه
البته الان بهترم
یکی دوتا سرفه هم نکردم از اون موقعذ
و اینکه غرب تهرانم هستم
نه غذای بیزون خوردم ن دست آلوده به چشمم زدمو ...
متاسفانه خودبیمارانگار هم هستم
و 1 سال پنیک داشتم بخاطر چند هفته سردرد و فکر میکردم تومور مغزی دارم
برای همین خیلی رعایت کردم نکات بهداشتیو چندبارم اتانول خوراکی غرغره کردم برا ضد عفونی شدن
البته ناگفته نمونه پدرمم سرفه خلطی داشت برای اینکه میدونست من نگران میشم گفت میرم بیمارستان که اگه چیز خاصی بود تو نگیری
رفت ، گفتش که برونشیت ریوی داره
تعوفیلین و یه شربت گیاهی که حاوی پیچک و آویشن و اینا بود و با اسپری سروفلو و استیل سیتعین بهش داده بود
الان خوب شده اون
بعدش زیاد پیش پدرم بودم
چون فکر نمیکردم برونشیت مصری باشه
حالا نمیدونم اینم برونشیته
یا کرونا ویروسه
یا سرماخوردگی عه
ولی تنگی نفس اصلا ندارم
سرفه هامم خیلی شدید و مکرر نیست

نیازه که فردا برم بیمارستان یا نیازی نیست ؟

سلام مجدد
فعلا نیازی نیست
اگر تب پیدا کردین و احساس تنگی نفس که بدتر میشد مراجعه کنین در غیر اینصورت استراحت و رعایت اصول بهداشتی و مصرف مایعات کافیه

🙏
سلام مجدد
دکتر تب و آبریزش بینیم قطع شده تنگی نفسم ندارم
سرفه هامم خلطی شده تا حدودی
استیل چسیستعین خوبه روزی یدونه استفاده کنم ؟
بعد یه چیزم هست چون زیاد سرفه کردم عضله های زیر قفسه سینم یکم درد میگیره بعضی وقتا ، میتونم از مسکن استفاده کنم ؟
*سیستعین

این دارو برای افراد عمدتا سیگاری و برونشیت که نمی تونن خلط خودشون رو دفع کنن به کار می ره.
مسکن اگر درد شدید دارین استانینوفن استفاده کنید