ف.ب
عنوان :

واکسن نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر آیا زدن واکسن شش ماهگی سر تایم نوزاد لازم است در صورتی که خانه بهداشت ممکن است بیماران کرونا داشته باشند و در همون محیط در انتظار پزشک عمومی هستند

مادر عزیز تا کی میخواید واکسن رو به تعویق بندازید؟ مگه مشخصه ویروس تا چه موقعی فعاله؟ با نزدن کاکسن کودکتون رو در معرض سایر بیماریهای عفونی هم قرار میدید. در زمانی که مرکز خلوت هست اقدام به واکسن کنید.

🙏