و.ع
عنوان :

اسهال وسرفه بچه 19 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
سلام ووقت بخیر آقای دکتر بچه بنده به اسم رادمهر عزیزی از یکماهگی همیشه پیش خودتون آوردیمش وپرونده داره؛من ومادرش حدود یک هفته اس کمی سرفه واحساس ناراحتی در ناحیه سینه داریم ،رادمهر از دیروز گاه گاهی سرفه داره وامروز اسهال شد خیلی خیلی نگرانم از یک طرف بخاطر بیماری کرونا نمیتونم بیارمش مطب از طرفی چون خودمون علایم سرفه بدون آبریزش بینی وگلو درد داریم نگرانم به رادمهر منتقل شده باشه دکتر جان از شما خواهش دارم کاملا راهنماییم کنید چکار کنیم این علایم رادمهر برای چیه در ضمن رادمهر اصلا چیز کثیف نمیخوره ودستشم دهان نمیبره، تب هم نداره تو رو خدا دکتر جان بفرمایید توی این شرایط آیا آزمایشی هست بدیم که بفهمیم بچمون خدای نکرده کرونا داره یا خیر بعضیا میگن آزمایش crpوcbcبگیرین وسی تی سینه بگیرید چکار کنیم آقای دکتر تا دیر نشده.خیلی ممنونم آقای دکتر از اینکه حوصله بخرج دادین از لطفتون بینهایت سپاسگزارم

سلام از علائم اولیه بیماری کرونا تب سرفه خشک سردرد و اسهال است در بچه های کوچکتر از 10 سال بیماری به ندرت تشدید می شود انجام تست بیماری کرونا فقط در بیماران بدحال توصیه میشود انجام تست سی بی سی و سی آر پی در بیماران با سطح اکسیژن پایین توصیه می شود که در بیمار شما ذکری از این مسائل حل نشده به نظر من ناراحتی لزومی ندارد به بچه شیر خشک گاستروفیکس و پودر کیدی لاکت روی بدهید حداقل روزی دو بار و از خوردن شیر غذای چرب آبمیوه زیاد خودداری کند برنج موز ماست سیب زمینی سیب درختی پوست کنده هویج مرغ توصیه میشود در صورتی که دمای بدن کودک بیش از 37/8 در داخل دهان و یا 38 درجه با دماسنج پیشانی بود ایا بیمار دچار سرفه های خشک شد که فاقد خلط بود به پزشک مراجعه کنید

دکتر جان شما برای تشخیص زود هنگام بیماری کرونا چی پیشنهاد میکنید که انجام بدیم که زودتر درمان رو شروع کنیم قبل از اینکه دیر بشه ما نمیدونیم آلوده شدیم یا خیر

والا بیمارستان گلستان شنیدم تست میگیرند.اگر مراجعه کنید و همکاران انجام بدند تست رو خیالتون راحت میشه. انشالله خیر بتشه.