ف.ش
عنوان :

آلرژی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام آقای دکتر دختر من از دو روز از تولد یکسالگیش یعنی فردای واکسنش آلرژی شدید پیدا کرده با علائم خارش بینی عطسه آبریزش بینی و دو روز اول سرفه های خشک و بعد خلطی و دور چشماش قرمز میشه
تا حالا سه تا دکتر مختلف بردم که دارو میدن ولی موقتی خوب میشه یعنی 10 روز خوبه ولی به محض قطع کردن داروها یعنی پایان داروها مجدد بعد چند روز علائمش شروع میشه
پزشک اول سیتریزین داد با قطره بینی
پزشک دوم شربت سالبوتامول داد و یه شربت گیاهی
پزشک سوم شربت زادیتین داد و اسپری سالبوتامول و اسپری seroflo و قطره بینی
پزشک چهارمم که بردم گفت آلرژی شدید داره و اینکه اینجور کودکان چون آلرژی دارن عفونتم سریع بهشون اثر میکنه و شربت نئوتادین اسپری بینی و پودر سینکاست و آموکسی کلاو و فرمودن اسپری ها رو هم ادامه بده برای تنفسش خوبه
البته با داروهای هیچکدوم از دکترا خوب نشده بود الا این دکتر چهارم که نوشتم ایشون یه چکاپ کامل آزمایشم نوشتن و آزمایش کلی آلرژی که ببینن به چی آلرژی داره که به بادام زمینی و زرده تخم مرغ و چند تا چیز دیگه داشت که من اصلا خیلی وقته بهش این مواد و نمیدم آزمایشات هم پیوست کردم اینم بگم به شدت بد غذاست یعنی به جز شیر خودم و سرلاک و شیر خشک و ماکارانی و سیب زمینی و برنج خالی و نون چیز دیگه ای نمیخوره خیلی باهوشه با هیچی نمیشه سرش و گرم کرد یا گولش زد غذا داد اینام چون جامده و خودش میخوره خوب میخوره سوپ که اصلا نمیخوره فرنی و میوه اصلا هیچ مدله کلا خیلی درگیرشم
شما رو دوستان معرفی کردن ممنون میشم راهنمایی شما رو بشنوم من باید چیکار کنم این بچه دو ماهه کارش شده داروهای مختلف و خوردن واقعا نگرانشم

سلام
مدیریت آلرژی و عدم استفاده از وسایل خواب دارای پر و پشم و کرک و کاموا
رعایت کامل مواد غذایی مثبت شده در تست توسط مادر و کودک
حتی کیک و بیسکویت و ....

استفاده از سینگولر یا زادیتن تا نایات 18 ماه
قطع شیر شب و مدیریت شیر و غذا
شیر روزانه 3 بار و غذای سفره با رعایت رژیم کودک
در موارد سرفه شدید و واکنش آلرژیک از اسنری های سالبوتانول و بکلوتاید روزی سه بار میتوانید استفاده کنید