ش.ا
عنوان :

رگه های سیاه

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام وقت بخیر. پسرم هفت ماهه هست . رفلاکس داشته که الان دیگه دارو مصرف نمی کنه و تقریبا دیگه بالا نمیاره . مدتی هست که در مدفوعش رگه های سیاه هست. آیا نیاز به پیگیری داره؟ آهن و موز هم میخوره . غذا هم کامل میخوره وزنش هم در 6 ماهگی 8300 بوده.
بعد وقتی هم غذا میخوره یکم ترش میکنه بعدش انگار میاد تو گلوش. طبیعی هست؟

سلام با این وزن مشخصه تغذیه خوبی داری و ریفلاکس بیشتر بدلیل پرخوریه
رگه سیاه مدفوع به خاطر قطره آهن هست
ولی اگر خون واضح دیدید یا مدفوع کاملا سیاه و چسبناک بود مهمه و بررسی میخواد