s.n
عنوان :

آمپول پروژسترون

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر روزتون به خیر
خانم دکتر.دکتر برای من آمپول پروژسترون تجویز کردن.ولی من نسبت به آمپول فوبیا دارم یعنی اصلا نمیتونم آمپول بزنم.میدونم آمپول پروژسترون عضلانی هست ولی آیا امکانش هست من از تریق سرم این دارو رو بزنم؟
من چون پریودام خیلی نامنظمه خانم دکتر. دکتر بهم قرص ال دی دادن و گفتن روز پنجم پریودم بخورم بعد من بهشون گفتم من اصلا پریود نمیشم بعد آمپول پروژسترون دادن تا پریود بشم

اگر نمیتونی بزنی به جاش قرص پروژسترون روزی 3 تا تا 5 روز بخور و ول کن حداکثر تا 2 هفته بعد باید پریود بشی

خیلی خیلی خیلی ازتون ممنونم خانم دکتر واقعااا لطف کردین من خیلی از آمپول میترسم واقعا خیالم راحت شد.ولی خانم دکتر جدا از اینا امکانش هست که این آمپول هارو هم از طریق سرم زد؟