م.ح
عنوان :

کرونا

متخصص بیماری های کودکان
سلام مادرم نیم درجه تب داره و احساس خستگی و بدن درد داره و گاهی لرز و سرفه خشک داره ممکنه کرونا باشه؟ باید چیکار کنم؟ پدرم هم دو هفته مریض بود تب و لرز و افت فشار داشت ولی سرفه نداشت

این علایم در تمام عفونتهای تنفسی مشترک هستند، توصیه میکنم مایعات گرم فراوان مصرف کنند رعایت بهداشت و شستشوی مکرر دستها انجام بدید، از منزل خارج نشید و در صورتیکه علایم خطر مثل تنگی نفس یا احساس فشار در قفسه سینه داشتید مراجعه به مراکز درمانی داشته باشید.

🙏