ا.م
عنوان :

جوش های صورت بچه ها

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام.طاعاتتون قبول درگاه حق.دختر هشت ساله ای دارم که اکثراوقات روی دو طرف صورتش جوشهای خیلی ریز داره.علت چیه و برای درمان چیکار بایدکرد؟با تشکر

سلام

خارش داره؟

علایمی از بلوغ داره؟

سلام.نه خارش داره و نه علائمی از بلوغ وجود داره.جثه دخترم ریزه و کم خوراک است.جوشها خیلی ریز و سفید رنگ هستند و شبیه جوشهای روی صورت نوزادان.ممنون که برام وقت می ذارید.

خانم میرزایی ممکنه میلیا باشه ،چیز مهمی نیست و پزشک میتونه تخلیشون بکنه و تمام.

ولی تا نبینم نمیشه قطعی نظر داد.

سپاس از پاسخگویی شما