س.ه
عنوان :

پادرد و بدن درد

پزشک عمومی
چند روزه دچار پادرد شدید به همراه احساس سردی در پاها و سوزن سوزن شدن در اونو دارم قبلاً هم چند ماه پیش این مشکلو داشتم همیشگی نیس ولی وقتی درد میگیره خیلی منو اذیت می کنه نزدیک پریودم هم هست دچار کم خونی فقر آهن هم هستم تو آزمایشی که اولیا آبان ماه گرفتم هموگلوبین خونم 12.5بود دکتر گف پایینه از قرصهای آهن و ویتامینهای دی ای و ب استفاده میکنم این درد از زانو به پایین هست و تو دستام هم از آرنج به پایین اگه میشه راهنماییم کنین ممنون

سلام احساس سرما دست و پا هم دارید؟

بله بسیار زیاد البته دردش بیشتر اذیتم می کنه

دست یا پاهاتون کبود که نشده؟یا پاتون تورم شدید که نداره؟

نه خوشبختانه هیچ کدومو نداره
الان بیشتر پای چپم از عصر درد گرفته

میتونه علائمتون به خاطر کمبود ویتامین ب 12 باشه و کم خونی توصیه میکنم روزانه قرص آهن مصرف کنید و هر دوهفته امپول ب12 بزنید تا یکماه اگر بهتر نشد یا احساس بیحسی در پاها داشتید حتما

مراجعه کنید پزشک جهت تست و ازمایش تکمیلی

اگر در طول روز زیاد ایستاده اید توصیه میکنم از جوراب واریس استفاده کنید

اگر درد بسیار شدید مداوم یا تغییر رنگ انگشتان و ناخن ها و تورم به خصوص یکطرفه داشتید و انگشتانتون حس نداشتن سریعا به بیمارستان بروید

درد کمر که ندارید؟این دردها وقتی روی پنجه یا پاشنه می ایستید تشدید میشود؟

سلام چرا در کمرم همون سمت چپ درد داره ووقتی راه میرم یا می ایستم دردش بیشتر میشه
سابقه دیسک کمر هم دارم مشکل خاصی که نیست خانم دکتر

درد پاتون پس علتش عمده اش همون کمرتون هست و چون گزگز دارید نیاز هست ام ار ای انجام بدید چون دیسک داره به نخاع فشار وارد میکنه توصیه میکنم سریع تر به متخصص ارتوپدی ستون فقرات مراجعه کنید

🙏
آیا تو این فاصله که به دکتر ارتوپد مراجعه کنم نیاز هست از دارویی استفاده کنم
🙏

نه داروی خاصی نیاز نیست فقط اصلا به خودتون فشار نیارید وزن سنگین بلند نکنید ترجیحا خوابیده یا ایستاده باشید (نشستن طولانی برای کمر اصلا خوب نیست)

🙏