ز.پ
عنوان :

واکسن و مشاوره غذایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام،وقت بخیر. من 14 اسفند پیش شما وقت دارم ولی با توجه به شرایط موجود جرات نمیکنم پسرم رو به مطب بیارم برای همین چندتا سوال دارم که خواهش میکنم بهم جواب واضح و روشن بدید
1_ نوزاد من چند روز دیگه واکسن 6 ماهگی داره،توی این شرایط واکسن بزنم یا خیر
2_ به دلیل ریفلاکس با درجه دو الان تقریبا سه هفته است به دستور شما غذاش رو شروع کردم و فقط بهش فرنی،پوره هویج و پوره کدو و به تازگی سوپ میدم ،خواستم ببینم برای شروع هفت ماهگیش چه غذاهایی میتونم بدم و چه چیزهایی نباید بدم هنوز
3_آیا چای و بیسکوییت به عنوان میان وعده میتونم بهش بدم
4_میوه یا آب میوه،همچنین آب رو از کی میتونم بهش بدم؟
5_ آب قلم و کره ی محلی توی غذاهاش میتونم استفاده کنم؟
ممنون میشم به همه ی سوالاتم پاسخ بدید
ببخشید یه مورد دیگه،قطره های آهن و مولتی ویتامینی که شما دادید هم تموم شده،میتونم از همین A D و آهنی که مراکز بهداشت دادند استفاده کنم یا باید همونا رو تهیه کنم؟ اگه باید آن ها را بگیرم اسماشون رو بگید بهم لطفا

سلام مادر عزیز، در مورد واکسن با توجه به اینکه نمیدونم اپیدمی کی تموم میشه و به تعویق انداختن واکسن خطر ابتلا به سایر عقونتها رو هم بالا میبره، توصیه میکنم واکسن رو بزنین ولی با ماشین به مرکز بهداشت برید و اونجا تا زمانیکه خلوت نیست و نوبتتون نشده از ماشین خارج نشید.
مواد غذایی غیر مجاز زیر یکسال شامل عسل، توت، کیوی، بادام زمینی ، انگور و هر چیزی که ابعاد مشابه انگور داره و خطر خفگی باهاش مطرحه، هستند، توصیه میکنم قانون فاصله گذاری 5 روزه بین شروع مواد غذایی مختلف رو رعایت کنید و اگر با ماده ای علایم حساسیتی داد اون هم منع مصرف خواهد داشت، ترتیب شروع کردن هم پشت کارت واکسنتون هست.
آب قلم با رعایت فاصله گذاری منعی نداره ولی کره محلی بدلیل خطر تب مالت توصیه نمیشه.
در مورد اهن و آد میتونید قطره های مرکز بهداشت رو بدید، منعی نداره.

متشکرم از پاسخگوییتون،میوه و آب کی میتونم بدم؟
چای چطور؟ ضرر نداره،چون خیلی ولع داره برای چای

میوه با رعایت قانون فاصله گداری و عدم مصرف میوه های ممنوعه منعی نداره، آب میوه هم بیشتر از 40 تا 50 سی سی در روز نباشه، ولی چای ارزش غذایی نداره، فقط حجم معده رو پر میکنه، در حد 5 تا 10 سی سی در روز ایرادی نداره ولی نه بیشتر.