s.m
عنوان :

پوست و مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
خسته نباشید
پوست من دچار خطوط صدفی رنگ شده که ناشی از کاهش وزن هستش
من نمیدونم چه دکتری میتونه درمان تخصصی انجام بده.
درمانش چیه و چه مدت طول میکشه و از نظر هزینه چطور هستش.
لطفا راهنمایی کنین.
ممنون

سلام

اگه منظورت استریا یا همون ترکهای بدن هست،درمان بسیار مشکلی داره.به متخصص پوست مراجعه کن.با دارو و برخی لیزرها تا حدود سی چهل درصد بهتر میشه

درود و ممنون بابت وقتی که میذارین

من طبق سرچی که کردم اینطور تبلیغ کرده بودن که با لیزر آیکون ( البته فکر کنم اسمش این بود ) تا درصد بالایی درمان میشه

ولی اگر تنها تا 30درصد....راه دیگه ای نداره که تا حد زیادی اون رو محو کنه؟ چون بخش زیادی از پوستم رو در بر گرفته و این بسیار آزار دهنده ست.

نه دخترم.اینا تبلیغاته

ولی سی چهل درصد هم کم نیستا

از صداقت و وقتی که گذاشتید متشکرم