غ.ر
عنوان :

جوش زیرپوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام،من 24 سالمه مجردم،قد159وزنم 52
3سال پیش به خاطر موهای زائد و جوش کتف وکمررفتم پیش دکتر شرقی(متخصص غدد)ایشون آزمایش و سونو نوشتن فهمیدیم که پلی کیستیک هستم،3سال اسپیرونولاکتون 100 و دیان هرشب خوردم تاثیری روی موهای زائدمو ریزش مو و نازکی موهام نداشت اما چربی پوستم و جوشای کمرم بهتر شد بعد3سال بهم گفتن قطعش کن،حالا 3ماهه قرص نمیخورم اما چربی پوستم و موهام و جوشای کمر و کتفم برگشته و ریزش موهامم به خصوص توی حمام زیاده
اما پریودم منظمه تقریبا با 3 روز دیرتر پریود میشم
و اینکه حدودا 1ماهه جوشای ریز ریز زیر پوستی میزنم که اصن نه سرسفیدن نه سیاه فقط دون دونای برجسته زیاد
این جوشای ریز صورتمو چربی پوستم و ریزش مو و جوشای کمرمو
چیکار کنم؟باز باید قرص اسپیرونولاکتون بخورم؟
جوشایی که میگم به این صورتن
بیشترم روی چونه واطرافشو روی استخون فک

سلام روز خوش آیا جوش ها قبل از پریود زیاد میشن؟
مجرد هستید یا متاهل

مجرد هستم،راستش میگم یک ماهه روی صورتم اومدن،نه قبل و بعد پریود فرقی نکردن

به نظر من این کار رو بکنید
اگر بتونید پیدا کنید قرص ماینوسیکلین 50 روزی یکی بعد از ناهار بخورید و ژل راکوتان در هفته دو شب به صورت بزنید تا صبح بمونه

قرص اسپیرونولاکتون و دیان ک 3 سال خوردمو دوباره شروع نکنم؟
بعد این قرص روی چربی صورتم و جوشای کمر و کتفم تاثیر داره؟

بله این داروها بوی چربی صورت و بدن اثر داره
به نظر من فعلا داروی هورمونی نخورید تا ببینیم با این داروها چطور میشه اگر لازم شد و بعد از دوماه بهتر نبود اسپیرونولاکتون بخورید

خب این دارو و ژل رو دو ماه مصرف کنم؟
عوارض ندارن دکتر؟
فرمودین 2ماه استفاده کنم؟
مرسی خیلی لطف کردین