آ.ن
عنوان :

عدم هضم غذا در نوزاد رفلاکسی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
دختر من چهار ماه و نیمشه شما فرمودید پایان ماه چهارم شروع به دادن غذا طبق برگه ای که داده اید صورت گیرد، و الان 10 روزه که غذای کمکی میخوره و طی این چند روز اخیر تعداد دفعات دفع مدفدعش زیاد شده حتی 4 یا 5 مرتبه و گاهی اوقات که غذا بهش میدهیم بلافاصله شروع به دفع می کند
زمانی هم که بهش پوره کدو حلوایی داده میشود عینا خود کدو را دفع می کند ولی پوره هویج میخوره کمتر هویج تو مدفوعش مشاهده میشه و چون رفلاکس داشت شما فرمودید تا پایان ماه پنجم به خوردن داروهایش ادامه دهد مثل زانتاک و موتیلیوم
ممنون

سلام در صورتی که کودک غذای کمکی را تحمل نکند اشکالی ندارد باید قطع کنید و بعد از دو هفته مجدد شروع کنید,و نهایت تا پایان ماه 6 میتوانید غذا را به تاخیر بیندازید
تا زمانی که غذا را تحمل نمیکند,دارو ها را کم یا قطع نکنید

اگر کودک ریفلاکس لاکتوزی داشته باشد,و از سینه مادر تغذیه کند احتمال سو جذب در 30 درصد کودکان وجود خواهد داشت,که در صورت ادامه این علائم بعد از 6 ماه کامل نیاز به آزمایش سو جذب,و التهاب روده و درمان سو جذب خواهد بود .

قطره پروبیوتیک روتفلور و اسید فولیک مانند بی,ویتال روزانه 5 قطره به کاهش سو جذب کمک خواهد کرد