د.ه
عنوان :

کرم در بارداری

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقتتون بخیر دکتر هرندی هستم از بیمارانتون 34سالمه پوستم نسبتا چرب ولی مستعد به چروک شدن در پیشانی و خط لبخند در حال حاضر باردار هستم و امکان کارهای تهاجمی پوستی ندارم دورچشم ضدآفتاب مرطوب کننده و کلا کرم های ایمن در دوران بارداری بنا به شرایط پوستم معرفی بفرمایین باتشکر

با سلام خدمت خانم دکتر عزیز
متاسفانه ضدافتاب ایمن در بارداری ضدافتاب مینرال است که مقداری چربی دارد و ممکن است جوش بزنید
بهتر است از محصولات برند لینولا، آدرما و Qv استفاده کنید و البته انتظار تغییر خاصی هم نباید داشت چون ترکیباتی که بتوانند تغییری اایجاد کنند مثل رتینوییدها در بارداری یا ممنوع هستند یا هنوز مطالعه کافی رویشان انجام نشده است